Stiri

(P) Bilete de Avion pentru o vacanta de iarna in Italia

Vacanta de iarna in Italia (P)Vacanta de iarna este o perioada ce are menirea de a aduce multa relaxare si o pauza meritata de la stresul si agitatia de zi cu zi. Anul acesta mi-am propus sa aleg o vacanta in Italia, dar nu am hotarat inca daca sa merg in Napoli sau daca sa aleg Bari. Daca merg la Napoli vreau sa vizitez Sorrento, Ravello, Coasta Amalfi, Insula Capri, Ischia, Procida sau site-urile arheologice Pompei si Herculanum. Ceea ce ma incanta foarte tare la Napoli sunt ofertele pe bilete de avion care sunt accesibile si usor de gasit.

Ca ruta cred ca cea mai avantajoasa varianta este cea cu avion direct din Bucuresti, dar merita luata in calcul si calatoria la Roma si apoi tren (am citit ca face 3 ore). Oricum iarna preturile sunt in cadere maxima, deci merita sa profitam de ele. Pentru mine si Bari e o idee buna pentru ca este o varianta de city break ieftin, cu bilete de avion low cost. Bari e o
statiune, nu ai multe de vazut si de facut iarna insa eu m-as duce sa vad casele Trulli din Alberobello.

Daca reusesc sa stau mai mult probabil voi lua vaporul si as sta 3-4 zile in Dubrovink (Croatia). Vaporul costa 36 euro si e o varianta ieftina de a ajunge in Croatia. Indiferent ce ruta aleg cu siguranta va fi un concediu reusit, pentru ca Italia are foarte multe de aratat si oferit, dar mai ales pentru ca preturile in aceasta perioada sunt extrem de avantajoase si merita deplasarea.

Bilete de Avion pentru o vacanta de iarna in Italia (P)

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Bilete de Avion pentru o vacanta de iarna in Italia (P) - Ia și click :: Iasiclick.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top