Stiri

Air Moldova lanseaza curse aeriene internationale pentru Ieseni

Air Moldova lanseaza curse aeriene internationale pentru IeseniAir Moldova lanseaza din aceasta luna o oferta special destinata iesenilor care doresc sa calatoreasca prin Chisinau, incuzand si transportul de la Iasi spre capitala Republicii Moldova, cu bilete de avion ce incep de la 59 de Euro. Oferta include toate taxele si este valabila catre destinatii precum Atena, Barcelona, Bologna, Bucuresti, Verona, Kiev, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Nijnevartovsk, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Istanbul, Frankfurt, Venetia, precum si cursele sezoniere – Antalya, Dublin, Soci si Surgut.

“Tarifele sunt toate foarte avantajoase, indiferent ca este vorba de zboruri sincronizate cu transferul gratuit de la Iasi. Ma gândesc in primul rand la cursele de Paris, care pornesc de la 59 euro, Barcelona, de la 89 euro, Londra, Frankfurt sau Istanbul de la 79 euro. De asemenea, destinatiile din Italia merita o mentiune speciala, pasagerii putand sa zboare spre Roma, Venetia, Verona sau Milano, de la 59 euro”, a declarat Vasile Hacu, director comercial al companiei Air Moldova.

Biletele pot fi cumparate de la agentiile acreditate IATA din Iasi, de la colaboratorii acestora sau online.

Transferul pasagerilor din Iasi se va face zilnic catre Chisinau, incepand cu data de 1 iulie, cu un autocar dtat cu aer conditionat si internet prin wireless, plecarile facandu-se din fata Palatului Culturii, destinatia fiind Chisinau, Aeroportul International.

er-axp-air-moldova-airbus-a320-200_planespottersnet_161296

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top