GSM

BlackBerry® de la Orange pentru internet e-mail

blackberry-9500-storm2-1Cu BlackBerry de la Orange pentru internet e-mail puteţi vedea în timp real pe ecranul terminalului mobil BlackBerry toate e-mail-urile şi ataşamentele primite în contul personal de e-mail şi astfel, nu veţi pierde nici un e-mail atunci când sunteţi în deplasare.
beneficii

* acces mobil la conturile de e-mail similar cu accesul de pe calculator
* navigare pe internet sau comunicare prin instant messaging
* serviciul este uşor de folosit, fiind necesară o singură iniţializare pentru crearea unui nume de utilizator şi a unei parole, fără nici o altă setare suplimentară.

tarife

Oferta pentru serviciul BlackBerry de la Orange pentru internet e-mail este variată, astfel încât să răspundă celor mai diverse cerinţe de comunicare:

BlackBerry Start – un abonament destinat celor care doresc o experienţă mai bună în utilizarea e-mailurilor pe telefonul mobil în condiţiile unui trafic de e-mail moderat. Abonamentul include toate beneficiile serviciului.

* taxa lunară: 5 EUR (cu 100 de e-mailuri incluse sau echivalentul a 400 KB de trafic naţional)
* tariful după consumarea traficului inclus: 1 EUR/MB (unitatea de tarifare este KB-ul).

BlackBerry Plus – este abonamentul care permite primirea sau trimiterea de e-mailuri în timp real, traficul inclus asigurând reducerea costurilor suplimentare

* taxa lunară: 13 EUR (cu 5 MB trafic naţional inclus)
* tariful după consumarea traficului inclus: 0,3 EUR/MB (unitatea de tarifare este KB-ul).

BlackBerry Intensive – permite, pe lângă primirea sau trimiterea de e-mailuri în timp real, folosirea serviciului de instant messaging sau navigarea pe internet

* taxa lunară: 21 EUR (cu 100 MB trafic naţional inclus)
* tarif după consumarea traficului inclus: 0,3 EUR/MB (unitatea de tarifare este KB-ul).

BlackBerry Unlimited – ideal pentru călătorii frecvente în străinătate, când aveţi nevoie oricând de e-mail sau de acces la internet. Traficul inclus este suficient pentru a trimite câte e-mailuri doriţi fără costuri suplimentare.

* taxa lunară: 39 EUR
* traficul naţional inclus în pachet este de 100 MB iar traficul inclus pentru o utilizare în roaming este de 4 MB. Tariful după consumarea traficului inclus este de 0,3 EUR/MB pentru traficul naţional (unitatea de tarifare este KB-ul) iar tariful în roaming este cel corespunzător tarifării transferului de date GPRS din ţara vizitată.

servicii incluse

* trimiterea/primirea de mesaje e-mail în timp real
* navigare internet cu ajutorul browserului internet încorporat în telefon
* instant messenger
* acces la o interfaţă web de configurare a contului de e-mail BlackBerry

Întrucât funcţionarea serviciului se face prin reţeaua GPRS/EDGE, activarea serviciului presupune şi activarea unui abonament de date GPRS/EDGE »
descriere tehnică

Serviciul se bazează pe tehnologia de tip push, în care e-mail-urile sunt trimise automat pe telefon fără a fi necesară interogarea serverului de e-mail de către utilizator.

Cu BlackBerry de la Orange pentru internet e-mail puteţi administra până la 10 conturi e-mail direct de pe terminalul mobil BlackBerry, reprezentând practic o extensie a căsuţei de e-mail a utilizatorului.

Adresele de e-mail ce pot fi integrate pe terminalul mobil sunt:

* adrese de e-mail personale de tip POP3 sau IMAP4 (inclusiv conturi de forma utilizator@yahoo.com).
* adrese de e-mail existente în cadrul companiei, găzduite de către un furnizor de servicii internet (ISP), de tip POP3 sau IMAP4, sau pe serverul de e-mail propriu (inclusiv cele ce rulează pe sistemul de operare Linux: Sendmail, Postfix, Qmail etc.)
* adresa oferită de BlackBerry de tipul: utilizator@blackberry.orange.ro. Contul conferă un spaţiu de stocare de 500 MB şi ştergerea automată a e-mailurilor la un interval de 30 de zile. Practic contul dumneavoastră nu va depăşi niciodată capacitatea maximă de stocare.

În cazul în care utilizezi o aplicaţie de tip messenger poţi descărca şi instala doi dintre cei mai populari clienţi de instant messanger: Yahoo Messenger şi GoogleTalk accesând direct de pe telefon adresele: www.blackberry.com/yahoodownload respectiv www.blackberry.com/googletalk.

De asemenea, cu ajutorul browserului internet încorporat se poate naviga pe internet în condiţii optime datorită ecranului generos şi a adaptării conţinutului WWW la dimensiunile şi caracteristicile terminalului mobil.

Compresia specială rezultată prin folosirea tehnologiei BlackBerry aplicată mesajelor de e-mail primite şi trimise, ca şi navigării pe internet, asigură o utilizare optimă. Astfel, trimiterea/primirea unui e-mail sau navigarea pe Internet este foarte rapidă.

Serviciul este disponibil atât pe terminale mobile BlackBerry (8800, 8320, 8100 Pearl, 8120 Pearl), cât şi pe telefoane mobile compatibile BlackBerry (de exemplu Nokia E50, Nokia E51, Nokia E65, Nokia E90, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson P910i, HTC TyTN II ).
mod de achiziţie

Disponibil în orice Orange shop.
Pentru informaţii suplimentare, apelaţi 408, Serviciul Clienţi Orange – Departamentul de Date (apel gratuit de pe telefonul Orange), 021 203 30 31 sau trimiteţi un e-mail la serviciul.date@orange.ro.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. hotels moldova

    January 27, 2009 at 5:04 pm

    BlackBerry de la Orange e super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top