Diverse

Bucataria – mai importanta decat credeti

Fie ca aveti o bucatarie mare, de vis, cu toate facilitatile sau o bucatarie de dimensiuni mai mici, spatiul dvs. nu este eficient pana cand nu este functional. Puteti avea cele mai noi inovatii in materie de bucatarie, dar fara un design functional al bucatariei, nu are sens cand vine vorba de gatitul si pregatirea mancarii.

In timp ce bucataria dvs. are diverse scopuri, este important sa o proiectati corespunzator pentru fericirea casei dvs. Daca doriti sa faceti din bucataria dvs. un spatiu mai functional, avem raspunsurile pe care le cautati. Pentru asta, trebuie sa aveti incredere in specialistii de la Kuechentreff.ro, magazinul cu bucatarii germane de calitate, cu finisaje si design de clasa. Pe site, puteti descoperi modele de bucatarii care va vor incanta privirea si care, va asiguram, sunt si functionale. Daca nu, puteti alege sa faceti bucatarii la comanda exact dupa dorinta dvs. Echipa se va plia exact pe ceea ce vreti si o puteti proiecta chiar si singuri cu ajutorul configuratorului de pe site.

In timp ce unele bucatarii au nevoie de ajustari minore pentru a deveni functionale, altele au nevoie de o revizuire completa.

Unul dintre cele mai importante elemente ale unei bucatarii functionale este triunghiul de lucru. Este posibil sa fi auzit de acest termen inainte. Persoana care gateste si pregateste masa are trei puncte de contact majore: frigiderul, chiuveta si aragazul. Triunghiul de lucru conecteaza toate punctele cu o linie invizibila. Acest lucru ajuta la crearea unui flux de lucru mai eficient in bucataria dvs.

Daca bucataria dvs. nu include deja aceasta structura, poate doriti sa o luati in considerare daca proiectati o remodelare. Cu toate acestea, puteti incorpora si aceste elemente in designul pe care il aveti deja. Luati in considerare includerea unei insule de bucatarie in spatiul dvs. pentru a ajuta la crearea triunghiului, daca este nevoie.

In timp ce bucataria este inima casei, unde se aduna multi, prea multi oameni, pot fi blocate functii importante. Daca oamenii tind sa se adune in bucatarie pentru a purta o conversatie sau a fi alaturi de dvs. in procesul de preparare a alimentelor, asezati mobilierul ce nu va este necesar mai departe de triunghiul bucatariei si zona de lucru. In acest fel, va puteti asigura ca nimeni nu va va sta in cale in timp ce pregatiti masa.  In plus, proiectati totul astfel incat sa aveti cele mai importante ustensile la indemana. Acordati multa arentie designului functional al bucatariei, pentru ca acesta este mult mai important decat credeti.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top