Stiri

Bucura-te de o experienta completa in trafic cu ajutorul camerelor auto de la iUni

Sofatul este una dintre pasiunile tot mai multor persoane. Insa pe cat de placut este, pe atat de riscant sau periculos poate deveni in orice clipa. De aceea, pentru a avea mai mult control si siguranta in trafic, montarea unei camere video auto devine absolut necesara. In cazul unui eveniment neplacut iti poti demonstra nevinovatia, daca este cazul sau poti surprinde alte imagini de maxima importanta pentru autoritati.

Acceseaza magazinul online iUni si descopera cea mai variata gama de camere auto: https://www.iuni.ro/camere-auto_4!

De ce este utila o camera auto?

Evenimentele neprevazute in trafic se intampla cu o frecventa mult mai mare in ultimii ani, motiv pentru care pentru a avea o masura de siguranta in plus, poti recurge la montarea unei camere auto. Exista o multitudine de motive care sa te convinga sa faci acest lucru, dintre care cele mai importante sunt:

In caz de accident, ai acoperire. Foarte multe incidente se intampla fara implicarea ta directa. Fie ca vorbim de o coliziune in adevaratul sens al cuvantului, fie doar de o simpla zgarietura, in momentul in care ai inregistrat intreg momentul, vei avea dovada actului. Acest lucru nu doar ca te va ajuta sa iti demonstrezi nevinovatia, dar vei putea obtine despagubiri mult mai usor din partea persoanei vinovate.

Scapi de procesele lungi de demonstrare a vinovatiei. Termenele de rezolvare ale unor procese provocate de astfel de incidente se pot prelungi pe perioade mari, acolo unde nu exista dovezi concrete. Astfel, din moment ce detii toate probele vizuale necesare la dosar, concluziile pot fi trase mult mai usor si se poate actiona in consecinta.

Iti poti proteja masina chiar si atunci cand esti la distanta. Chiar daca iti lasi masina in locuri aglomerate si foarte circulate, ai garantia ca daca sufera vreo dauna, poti afla foarte usor cine este faptasul. Poti lasa camera sa functioneze non-stop, putand inregistra chiar si imagini nocturne si vei avea sansa sa depistezi in ce conditii si cum a fost afectata masina.

Casele de asigurari ofera reduceri posesorilor de astfel de gadget-uri. Unele firme care ofera pachete de asigurari auto, au implementat anumite bonusuri pentru soferii care aleg camerele video ca masura suplimentara de protectie. Acest lucru se fundamenteaza pe dorinta de a limita cazurile in care unii soferi beneficiaza nejustificat de avantajele unei polite in vigoare. Astfel, avand un cadru clar al evenimentelor, poate fi analizat in mod obiectiv contextul si persoane avizate sa dea verdictul final.

Alege iUni si te bucuri de toate aceste avantaje si chiar mai mult

Dat fiind faptul ca cererea este din ce in ce mai mare si nevoile tot mai acute, la iUni beneficiezi de o gama foarte variata de camere care sa indeplineasca numeroase functii.

Modele pentru toate gusturile

Poti opta atat pentru modele standard, cat si pentru unele foarte compacte in asa fel incat alti participanti la trafic sa nu observe prezenta ei.

Specificatii tehnice profesionale

Un astfel de dispozitiv, pentru a fi cat se poate de eficient, necesita un unghi foarte larg de acoperire. De aceea, variantele iUni sunt prevazute cu obiective wide si ultra-wide, in asa fel incat sa aiba posibilitatea de a capta toate imaginile necesare.

Preturi mici in comparatie cu avantajele pe care le ofera

Data fiind toata gama de beneficii ce rezulta in urma folosirii acestor dispozitive inteligente, pretul pe care va trebui sa il platesti pentru achizitionarea lor este aproape infim. In plus, fac fata cu brio tuturor provocarilor de natura fizica, mecanica si chiar conditiilor extreme, fiind un produs cu o durata lunga de viata.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top