Stiri

C&A a redeschis magazinul situat în ansamblul mixed-use Palas, într-un nou spațiu complet modernizat

C&A a redeschis magazinul situat în ansamblul mixed-use Palas, într-un nou spațiu complet modernizat.

  • Noul magazin este relocat la nivelul 1 al Palas Mall
  • Clienții au participat în număr mare la deschiderea oficială în data de 16 martie

C&A a finalizat lucrările de amenajare pentru noul său magazin din ansamblul mixed-use Palas. Această investiție se înscrie în strategia accelerată a C&A de a-și moderniza și extinde rețeaua de magazine. Noul magazin a fost mutat la nivelul 1 al centrului comercial.

Din 16 martie 2023, noul magazin C&A și-a deschis porțile pentru clienții săi. Cu un aspect complet schimbat, care îmbină elemente ale noului design de brand cu servicii de asistență promptă pentru clienți, noul magazin oferă o experiență de shopping modernă, la cele mai înalte standarde pentru toți clienții.

Cu o suprafață comercială de 1.130 mp, elementele noii identități de brand C&A creează un aspect modern și poziționează C&A ca un brand fashion actual și incluziv. Imaginile la scară mare care decorează spațiul destinat clienților reflectă limbajul vizual îndrăzneț, care scoate în evidență produsele și le oferă acestora o mai bună orientare, simplificând modul de interacțiune în timpul vizitei în magazin. Mesajele privind sustenabilitatea sunt un element recurent de design, care direcționează atenția clienților către gama largă de articole mai sustenabile pusă la dispoziție și către eforturile mărcii în această direcție.

Noul magazin C&A are o zonă dedicată articolelor din denim pentru bărbați și femei. Semnalizările și manechinii oferă informații detaliate despre tipurile de croieli disponibile pentru aceste produse atât de versatile.

Wi-Fi-ul gratuit și codurile QR care facilitează accesul către canalele online ale magazinului, dovedesc angajamentul C&A pentru o abordare comercială tip omnichannel, care oferă clienților posibilitatea achiziției din magazinul fizic sau din online shop.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top