Stiri

Canon Roadshow ajunge in Iasi pe 26 septembrie

Canon România dă startul în această toamnă unui nou turneu impresionant, ce parcurge șase orașe: Timișoara (19 septembrie), Cluj-Napoca (20 septembrie), Sibiu (21 septembrie), Brașov (23 septembrie), Iași (26 septembrie), Constanța (29 septembrie).

Echipa Canon și partenerii săi vin mai aproape de comunitățile locale și de toți pasionații de fotografie, cu un număr impresionant de echipamente din seria EOS R, o gamă largă de obiective RF, precum și cu imprimate potrivite fotografilor (PIXMA G640, PIXMA G540, ImagePROGRAF PRO-1000, ImagePROGRAF PRO-300).

Toate vor putea fi testate în cadrul sesiunilor Touch & Try. Fotografii Canon, Mircea Maieru, Cristian Vasile, Dana Tudoran și Cătălin Săvulescu se alătură și ei Roadshow-ului Canon, și vor susține seminarii ce abordează diverse stiluri fotografice, după cum urmează:

  • Timișoara, 19 septembrie (Hotel Continental), seminar despre fotografia de portret, cu Cristian Vasile
  • Cluj-Napoca, 20 septembrie (Hotel Napoca), seminar despre fotografia de portret, cu Cristian Vasile
  • Sibiu, 21 septembrie (Hotel Ramada), seminar despre fotografia stradală, cu Mircea Maieru
  • Brașov, 23 septembrie (Hotel Ambient), seminar despre fotografia de eveniment, cu Dana Tudoran
  • Iași, 26 septembrie (Hotel Ramada), seminar despre fotografia de eveniment, cu Dana Tudoran
  • Constanța, 29 septembrie (Hotel Bavaria Blu), seminar despre fotografia culinară, susținut de Cătălin Săvulescu.

În fiecare oraș, Roadshow-ul include două sesiuni Touch & Try, în cadrul cărora participanții vor putea testa cele mai performante echipamente Canon. Prima sesiunea are loc în intervalul 15:30-16:00, iar cea de-a doua se derulează între orele 17:00 -18:00. Seminariile, sustinute de către fotografii cunoscuți, care vor împărtăși experiența lor și trucuri valoroase, se desfășoară începând cu ora 18:30.

Canon a pregătit și o surpriză pentru cei care nu pot fi prezenți la întâlnire: o parte dintre seminarii vor fi transmise live pe pagina de Facebook Canon România, respectiv cele din Timișoara, Cluj, Brașov și Constanța, pe 19, 20, 23 si 29 septembrie, începând cu ora 18:30. Toate detaliile vor fi disponibile pe pagina de Facebook Canon Romania.

“Canon Roadshow este unul dintre cele mai importante evenimente pentru Canon România, întreaga noastră echipă de specialiști și fotografi este nerăbdătoare să se întâlnească live cu iubitorii de fotografie din cele șase orașe și să le ofere oportunitatea de a testa echipamentele de care sunt interesați. Orice eveniment offline este special pentru noi, iar această ediție nu face excepție. Am gândit întregul program astfel încât să răspundem nevoilor și așteptărilor comunităților de fotografi locali și nu numai. Ne dorim ca și prin acest demers să fim mai aproape de iubitorii Canon și să îi ajutăm să își îmbunătățească arta fotografică, punându-le la dispoziție exerciții practice și expertiza fotografilor cunoscuți, care le vor furniza trucuri valoroase”, a declarat George Stănculeanu, expert Foto-Video Canon România.

Cei interesați să participe la Canon Roadshow se pot înscrie, în limita celor 25 de locuri disponibile pentru fiecare dintre cele două sesiuni Touch & Try, completând formularul aferent fiecărui oras. Formularul de înscriere este disponibil pe pagina de Facebook Canon România. Participarea este gratuită.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top