Comunicate

Caravana „Copii spun lucruri traznite” vine la Iulius Mall Iasi

afis-70x100-b-sample„Parfumul se face din apă, dop şi din parfum”, „Răbdarea este când un om se duce la măcelarie şi trebuie să mai stea.”, „Răscoala înseamnă când părinţii noştri nu găsesc bani şi atunci răscolesc ca să găsească”- sunt doar câteva cugetări ale unor copii rostite de-a lungul timpului în cadrul emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite”.
După o călătorie îndelungată în cadrul căreia Virgil Ianţu a căutat în toată ţara copii cu prezenţă de spirit, dezinvolţi şi creativi, Caravana emisiunii de la Prima TV se opreşte pentru o zi la Iaşi. Sâmbătă, 24 ianuarie, Iulius Mall Iaşi va găzdui preselecţia pentru noul sezon al emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite”.
Începând cu ora 18.00, copiii cu vârste între 3 şi 9 ani care au ceva trăsnit de spus, sunt aşteptaţi să dezbată împreună cu Virgil Ianţu „problemele lor existenţiale”, grijile mari de oameni mici şi să povestească prezentatorului şi celor din jur fapte de grădiniţă şi nu numai. Participarea la preselecţie se realizează cu înscrierea în prealabil a participanţilor la numărul de telefon 0730/10.10.36 sau pe site-ul primatv.ro. Despre noul sezon „Copiii spun lucruri trăsnite”, vedeta Prima TV a declarat: „Formatul va rămâne cel iniţial, dar îl vom dinamiza. Echipa lucrează foarte mult la creaţie, dar elementele cu adevărat spectaculoase vor fi copiii. Vom relua rubrica <<Biroul lui Ianţu>>, momentele filmate cu camera ascunsă sau materiale în afara decorului.”

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top