Jocuri

Mafia II: povestea continuă din toamna acestui an

2K Games au lansat un nou trailer al shooter-ului Mafia II, pentru a mai potoli un pic nerăbdarea fanilor care au experienţa primului titlu din serie, apărut în 2002, de mare succes la vremea respectivă.
Filmuleţul a produs rumoare, multă lume întrebându-se dacă scenele reflectă într-adevăr calitatea jocului şi dacă nu cumva sunt prelucrate pentru a face o impresie cât mai bună.
Recent, Tomas Hrebicek, şeful echipei de animaţie de la studioul 2K din Cehia, a spulberat incertitudinile, explicând că imaginile sunt realizate în editorul jocului şi că nu a fost nevoie de postproducţie.
“Ceea ce vedeţi aici reprezintă cu fidelitate calitatea muncii noastre, pe care o veţi regăsi în Mafia II”, a precizat Hrebicek. Povestea jocului este legată de ascensiunea în lumea crimei a unui tânăr (Vito Scaletta) provenind dintr-o familie de imigranţi sicilieni. Acţiunea se desfăşoară imediat după al doilea război mondial şi este condimentată cu lupte între clanurile mafiote, urmăriri cu poliţişti, împuşcături.
Mafia II va apărea în cursul toamnei anului 2009 şi va fi lansat pentru PC, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Sursa: Ziarul Click

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top