Entertainment

Care este suma maximă pe care să o pariezi lunar?

suma-maxima-pariuri

Specialiştii în pariuri recomandă stabilirea unui buget săptămânal sau lunar pentru pariuri. Aşa vei fi sigur că nu vei paria mai mult decât îţi permiţi să pierzi şi vei avea de fiecare dată şi un câştig destul de bun. În privinţa sumei maxime pe care să o pariezi lunar părerile sunt împărţite. Un răspuns concret nu există la această întrebare. Depinde foarte mult de experienţa ta, de bugetul tău, de cât eşti dispus să pierzi şi la ce câştiguri vrei să ajungi într-un final.

Dacă te uiţi pe termenii şi condiţiile caselor de pariuri nu vei găsi neapărat limite maxime de pariere lunară, pariezi cât vrei, dar casa de pariuri va anula pariurile dacă există suspiciunea că va fi blat. Asta se întâmplă rar, casele de pariuri îşi iau însă măsuri pentru a nu ajunge la faliment.

Cât să pariezi maxim într-o lună?

Suma maximă lunară pe care o poţi paria nu are o limită, meciurile sunt limitate pe bilet în funcţie de fiecare casă de pariuri şi de regulamentul său. Orice pariuri care depăşesc limita maximă de câştiguri se reduc la limita maximă permisă de respectiva casă de pariuri. Vezi mai multe sfaturi pentru a castiga la pariuri din parte tipsterilor profesioniști.

În practică, suma maximă pariată pe lună poate fi şi de câteva sute de lei, dacă ai buget redus pentru pariuri şi nu vrei să rişti, eşti parior amator. Dacă însă ai experienţa şi ştii să te foloseşti de documentare şi de informaţii, de ponturile la pariuri, poţi creşte această sumă maximă la o mie de lei, poate mai mult. Regula de bază e una singură: suma maximă pariată lunar nu ar trebui să fie egală cu tot ce ai câştigat în afară pariurilor pe lună; recomandat ar fi să ai 10-20% pariat din veniturile tale, poate mai mult dacă vei câştiga foarte bine în fiecare lună, asta ca să fii mereu în siguranţă şi să nu rămâi fără bani.

Trebuie să ai o evidență a câștigurilor și a biletelor pierdute

Sumele maxime pariate lunar se pot ajusta şi în funcţie de câştiguri şi de profit. Când câştigurile sunt mari, profitabilitatea şi eficienţa parierii sunt excelente suma maximă lunară alocată pariurilor va fi mai generoasă. Când profitabilitatea e scăzută şi nu ai câştiguri fenomenale sumele maxime pariate ar trebui să se încadreze în limitele pe care ţi le permiţi, în funcţie de câştigurile tale lunare din afară pariurilor, de salariu, de exemplu. Important este să stabileşti această limită maximă lunară pentru pariuri şi să o respecţi ca să ai mereu şi câştiguri bune şi o profitabilitate mai mare.

Încearcă să contabilizezi fiecare bilet pariat, fiecare sumă pariată și să-ți faci propria statistică a pariurilor tale. Dacă balanța este în mod clar spre negativ, atunci ar trebui să faci o schimbare în stilul tău de joc.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top