Entertainment

Există strategie sigură pentru succes la pariuri?

strategie-sigura-pariuri

Pariorii profesionişti ştiu prea bine ca la pariuri contează cel mai mult strategia. Dacă ai o strategie bună şi combini mai multe strategii în timp vei avea cu siguranţă câştiguri excelente într-o perioadă dată de timp.

Există strategie sigură pentru succes la pariuri?

Răspunsul este unul negativ. Nu ai siguranţa că o strategie pe care o vei folosi va şi funcţiona şi vei avea succes la pariuri. De ce? Pentru că fiecare dintre aceste strategii pariuri sportive se poate aplica la anumite tipuri de pariuri şi e doar o … strategie. Mai e şi norocul în joc, documentarea despre meciuri şi echipe, dacă ai făcut-o, şi mulţi alţi factori subiectivi sau obiectivi de care vei da în momentul în care încerci să pariezi.

Strategia sigură la pariuri, cea care îţi şi aduce succesul mereu nu există şi pentru că nicio strategie nu promite rezultate 100% sigure. E vorba mai degrabă de probabilităţi, de şansa de a merge sau nu strategia şi de cât de bine ai intuit ce se întâmplă pe teren.

Da, sunt multe strategii care te ajută când vrei să ai câştiguri ceva mai bune, dar ele au limitări. Poţi să te foloseşti de strategii precum Martingale, Easy Money, Şirul lui Fibonacci, de strategia Labouchere sau de criteriul lui Kelly, de strategia D’Alembert, de strategia Paroli, opusul strategiei Martingale. Le poţi testa, poţi să vezi ce probabilitate de reuşită ai la fiecare, poţi să încerci să le foloseşti alternativ şi să vezi unde obţii câştiguri mai bune.

Dar strategia ideală pentru succes permanent la pariere nu s-a inventat încă. Combinaţiile de strategii îţi aduc şanse de reuşită mai mari, dar nici ele nu sunt drumul sigur spre succes la pariuri şi spre profit. Totul se reduce la încercări şi eşecuri, la experienţă şi la foarte multe ore de studiu, de documentare şi de comparare a statisticilor, a datelor oferite pe diferite site-uri specializate.

Norocul face parte din pariurile sportive

Deși unii pariori care analizează cu multă atenție fiecare partidă pe care pariază spun că pariurile sportive sunt 100% strategie, acest lucru nu este pe deplin adevărat. Când vine vorba despre partide din sport, trebuie să ai și noroc pentru a face alegerile corecte pe un bilet.

Marea problemă cu pariurile sportive este implicarea norocului într-o proporţie destul de mare pe lângă partea de ştiinţă şi strategie, gândire în termeni cât mai concreţi la fiecare meci în parte. În esenţă, norocul influenţează reuşita unei strategii, probabilităţile pot să varieze şi ele, deci strategiile nu au cum să fie 100% sigure şi să garanteze un succes mult sperat la pariere.

Azi o strategie funcţionează şi îţi aduce câştiguri bune, peste două zile poate să nu mai funcţioneze şi pierzi pe bandă rulantă pentru că în teren nu se mai întâmpla ce sperai şi ce aşteptai.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top