Business

Care sunt avantajele de a face nunta la Palatul Mogosoaia?

restaurant palat mogosoaia

Daca iti planifici o nunta, atunci ai nevoie de o locatie deosebita, unde sa poti sa petreci o zi minunata. Prietenii si rudele tale se vor bucura alaturi de tine la evenimentul pe care il organizezi. De aceea, detaliile ce tin de aspect si restaurant sau colaboratori, sunt cu adevarat semnificative. Poti avea o nunta frumoasa si eleganta la restaurant Palat Mogosoaia, unde se pune intotdeauna accentul pe calitatea serviciilor oferite si pe rafinament din toate punctele de vedere. Pentru a afla mai multe detalii si pentru a putea vedea informatiile ce tin de organizare, poti accesa site-ul restaurantului. Royal Art este alaturi de tine pentru a construi un eveniment de neuitat pentru tine si partenerul/a ta. Iata cateva informatii legate de avantajele de a face o nunta la Palat si despre istoria locului, care te va avantaja atunci cand ai invitati ce iubesc arhitectura veche.

Principalele avantaje de a avea nunta la Palatul Mogosoaia

Ai multiple avantaje daca decizi sa iti organizezi nunta la Palatul Mogosoaia. Unul dintre principalele beneficii este cel legat de istoria in sine a palatului. Astfel, o sa poti aduce invitatii intr-un decor impresionant, care are eleganta si care te ajuta sa ai o nunta de vis. Stilul brancovenesc al locului este reprezentat prin coloanele specifice si prin detaliile de decor si constructie. Astfel, o sa ai amintiri pretioase dintr-un spatiu deosebit. Un alt avantaj este legat de sedintele foto pe care le poti face chiar acolo, folosindu-te de decorul existent. Fotografiile vor fi cu adevarat artistice si vor pune in valoare evenimentul si imbracamintea eleganta. Restaurant Palat Mogosoaia este locul unde poti alege meniurile speciale, cu mancare gustoasa si aromata. Aici se pune accentul pe calitate din toate punctele de vedere. Ai mancare realizata cu ingrediente atent selectionate si pregatita cu grija, cum se gatea in trecut. Se iau in calcul cerintele clientilor si intotdeauna mancarea este admirata pentru prezentarea ei.

Istoria locului te poate ajuta sa construiesti un decor de vis

Insasi istoria acestui loc te poate conduce catre a avea o nunta de poveste. Aici este locul unde au stat domnitorul Tarii Romanesti si printesa Martha Bibescu. Gheorghe Bibescu a iubit cu adevarat acest palat si a investit in renovarea lui. Palatul Mogosoaia a fost bine ingrijit si in prezent este locul perfect pentru a petrece evenimentele tale de suflet si pentru a vizita intreg spatiul adiacent. Stilul brancovenesc este tipic romanesc si este denumit dupa Constantin Brancoveanu, care este cel care a terminat constructia in 1702. Daca alegi sa faci o nunta la Palatul Mogosoaia o sa ai o adevarata bucurie si o sa impartasesti momentele minunate alaturi de oamenii dragi tie.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top