Stiri

Care sunt serviciile de care poti beneficia atunci cand contractezi o firma de pompe funebre?

Inmormantarile nu sunt deloc usor de organizat, iar in momentele in care familia este indoliata si are nevoie de inca putin timp pentru a-si lua ramas bun, apelarea la o firma de pompe funebre este cea mai buna idee. Cei care vor sa stie care sunt tipurile de servicii de care pot beneficia prin contractarea unei astfel de firme nu trebuie decat sa citeasca randurile urmatoare.

Repatriere

In cazul in care una sau mai multe persoane si-au pierdut viata in strainatate, repatrierea se numara prin serviciile oferite de specialistii in domeniu, care au experienta in ceea ce priveste procedurile legale care trebuie urmate si care, in acelasi timp, se ocupa de transportarea in siguranta a celor decedati pana in orasul sau in satul natal.

Sicrie

Un alt serviciu oferit de reprezentantii companiilor care se ocupa de inmormantari se refera la sicrie. Tot ce trebuie sa faca familia este sa-si transmita dorintele in materie de dimensiuni, culoare si material, pentru ca, mai apoi, sa primeasca modelul pe care il comanda. Din dorinta de a oferi foarte repede clientilor sicriele cerute, firmele dispun de o gama suficient de larga de modele, incepand de la cele simple si pana la cele mai elegante.

Aranjamente florale

Coroanele din flori sunt nelipsite de la inmormantari, iar firmele care se respecta ofera si acest serviciu. Ele realizeaza in conditii de urgenta coroane din flori naturale, care sa fie insotite de mesajele cerute de catre membrii familiei si de catre apropiatii persoanelor decedate.

Cruci

Nici crucea nu poate lipsi de la capataiul celor care si-au pierdut viata, mai ales daca acestia au fost credinciosi. In timpul evenimentului, crucea este purtata cu grija pe ultimul drum. Ea poate fi realizata, de asemenea, la comanda, in functie de ce isi doreste familia.

Crucifixe

Din pachetele funerare mai fac parte si crucifixele. Avand in vedere ca inmormantarile sunt considerate evenimente religioase, ele trebuie sa fie tratate ca atare si, prin urmare, crucifixele trebuie sa se regaseasca in proximitatea persoanelor decedate, pentru ca spiritul acestora sa fie insotit de credinta si in lumea cealalta.

Pachete cu alimente

La inmormantari se obisnuieste ca familia sa imparta pachete cu alimente, de sufletul mortilor. Firmele specializate se pot ocupa inclusiv de acest aspect, pentru a scuti familiile de o responsabilitate in plus. Toate pachetele vor contine aceleasi produse, pentru a se evita ca cineva sa fie nemultumit.

Familiile celor care trec in nefiinta pot alege sa cumpere un anumit pachet de servicii din cele puse la dispozitie de firmele specializate in domeniu, in functie de bugetul de care dispun. In acest mod, cei care isi plang pierderea vor avea mai mult timp pentru a jeli persoana draga, fara a fi nevoiti sa fie mereu pe drumuri in cele 2-3 zile pana la inmormantare.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top