Stiri

Carrefour România deschide un nou magazin Express în Iași

Un nou magazin Carrefour Express este de astăzi deschis locuitorilor din Iași în Calea Galata nr. 5-9, Bl. F3A. Carrefour Express Iași este adaptat stilului de viață și de cumpărături al celor care locuiesc în zonă, oferind o gamă bogată de legume proaspete, produse BIO și o zonă în care se găsesc vinuri locale parte din programul original Carrefour, Deschidem Vinul Românesc, cât și alte vinuri atent selecționate.

Carrefour Express Iași este al 77-lea magazin Express din rețeaua Carrefour și este realizat conform unui nou concept de magazin de proximitate, aproape de consumator, care i se potrivește atât prin sortimentație cât și ca design. Un spațiu sigur pentru cumpărături, în care concepem zilnic oferte speciale pentru clienți și cei dragi lor.

Cu o suprafață de aproximativ 190 mp, noul magazin Carrefour Express oferă clienților o sortimentație bogată, de la legume și fructe proaspete, la produse de îngrijire personală și îngrijirea casei, dar și produse BIO, dietetice sau produse internaționale. La Carrefour Express Iași se găsesc și produse marcă proprie Drag de România, pâine proaspăt coaptă precum și o selecție de vinuri din programul Deschidem Vinul Românesc, printre care Caii de la Lețea – Via Viticola, Etika – Aurelia Visinescu, Ecou – Domeniul Bogdan, Tohani Siel Rose – Domeniile Tohani, Cramele Budureasca și Purcari.

În plus, magazinul oferă o experiență de shopping sigură și ușoară: folosind Carrefour App clienții pot scana produsele la raft, verifica prețurile și apoi le pot pune în coșul virtual și plăti rapid la casa de marcat, fără să mai așeze produsele pe bandă. Odată aflați în aplicație, clienții au acces la programul de loialitate Act For Good, unde în fiecare săptămână sunt oferte noi, disponibile inclusiv in formatele Express. După crearea unui cont Act for Good, clienților li se generează un cod special direct în app, pe care îl pot activa la casa de marcat. Fiecare achiziție realizată pe baza codului Act For Good este răsplătită cu 1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiți (excepție făcând băuturile alcoolice și tutun), în plus există extra puncte la produsele special semnalizate, iar punctele se cumulează exclusiv în contul individual prin scanarea codului Act For Good.

De asemenea, în interiorul magazinului, clienții au la dispoziție și alte servicii, precum PayPoint, reîncărcare electronică, plată facturi sau viniete.

Creat pentru a răspunde unui stil de viață care combină nevoia de siguranță în magazin cu dorința de a avea la îndemână opțiuni de alimentație sănătoasă, de proveniență locală, Carrefour Express Iași se potrivește perfect locuitorilor din proximitate.

Caracteristicile noului Carrefour Express Iași

  • Calea Galata nr. 5-9, Bl. F3A
  • 2500 de produse
  • 9 angajați
  • 2 case de marcat clasice
  • Program: luni – sâmbătă: 7:00 – 22:00‚ duminică: 7:00 – 21:00 (programul poate fi modificat pentru a respecta deciziile autorităților locale privind orarul de funcționare al magazinelor)

Ducând mai departe grija pentru comunitate și mediul înconjurător, Carrefour România derulează Punem Preț pe Plastic, un program de economie circulară adresat reducerii cantității de ambalaje din plastic și introducerii plasticului într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare. De asemenea, compania a introdus pungile biodegradabile și compostabile alături de o gamă extinsă de produse biodegradabile, realizează programe de colectare selectivă și derulează inițiative de încurajare a bunelor obiceiuri. Acestor inițiative li se adaugă contribuția de peste un deceniu la Banca de Alimente – Crucea Roșie și suportul pentru multe alte programe prin care susține comunitățile vulnerabile și reduce risipa alimentară.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top