Stiri

Ce proprietati are o punga de curierat buna?

Pungile de curierat trebuie sa fie alese cu atentie, in functie de obiectele pe care le vei trimite in ele. Cu ajutorul unei pungi de curierat de foarte buna calitate, vei putea fi sigur ca toate bunurile trimise vor ajunge la destinatie in stare optima, astfel incat sa nu iti dezamagesti clientii, atunci cand trimiti produse pe care le comercializezi sau sa nu pierzi bunuri importante atunci cand trimiti familiei colete. Iti prezentam cele mai importante proprietati ale unei pungi de curierat bune.

O punga de curierat buna este impermeabila

O punga de curierat de foarte buna calitate este impermeabila. Vei gasi pe https://www.foliecubule.ro/catalog/plicuri-pungi-curierat-52 mai multe tipuri de pungi si vei vedea ca majoritatea au proprietatea de a rezista eficient contactului cu apa. In momentul in care pungile de curierat sunt utilizate, exista riscul ca ele sa intre in contact cu apa si zapada, in special atunci cand sunt mutate dintr-un loc in altul. Daca punga de curierat nu este impermeabila, toata apa va ajunge pe produsul tau, care de cele mai multe ori se va strica.

Pungile de curierat de buna calitate resping razele soarelui

Te-ai intrebat vreodata de ce majoritatea pungilor de curierat in care primesti diverse colete sunt negre? Iti spunem noi de ce. Pungile de curierat negre sunt facute dintr-un material care are proprietatea de a respinge razele soarelui. In contact cu soarele, foarte multe materiale isi modifica proprietatile. Tesaturile se pot decolora sau pot deveni mai fragile, obiectele din cauciuc se usuca si devin casante si lista de exemple poate continua. Tinand razele de soare la distanta, ai garantia ca obiectele trimise nu vor fi afectate de radiatiile UV. Nu te gandi insa ca interiorul pungii nu se va incalzi daca soarele bate pe ea, pentru ca aceste pungi nu conserva si temperatura aerului, motiv pentru care, daca trimiti produse perisabile, va trebui sa gasesti alte solutii.

Pungile de curierat rezista socurilor

Cu siguranta ai vazut deja cat de greu rupi o punga de curierat atunci cand o primesti. De cele mai multe ori ai nevoie de o foarfeca sau de un cutter cu ajutorul caruia sa desfaci punga. Pungile sunt foarte rezistente la socuri deoarece trec prin foarte multe maini si uneori se pot atinge inclusiv de suprafete cu muchii taioase. Niciun curier nu isi doreste sa vada obiectele din colete imprastiate prin tot depozitul, doar pentru ca paletul pe care se aflau a trecut prea aproape de coltul ascutit al unui dulap. Aceste pungi ofera protectie si obiectelor din interior, care au astfel mai multe sanse sa ramana in siguranta.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui sa iei in calcul cumpararea unor pungi de curierat de cea mai buna calitate, pentru momentul in care vrei sa trimiti colete. Cu ajutorul acestor pungi, continutul va ajunge in siguranta la destinatie, evitand astfel ca cel care desface coletul sa aiba un soc atunci cand vede ce se afla in interior. In plus, cu ajutorul unor astfel de pungi, dai un aer profesional tuturor coletelor pe care le trimiti.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top