rent a car iasi iasi
Stiri

Cauti finantare pentru achizitionarea unei masini second hand? Alege Mogo.ro

Tot mai multa lume alege sa cumpere masini second hand, iar acest lucru a dus la aparitia unui numar foarte mare de firme specializate in vanzarea de masini second hand. Printre multele avantaje pe care le ofera o astfel de firma in comparatie cu samsarii de masini second hand, posibilitatea de a plati masina pe care doresti sa o cumperi printr-un credit auto este unul dintre cele mai importante. Astfel, daca ai gasit masina pe care o cauti de atat timp, dar inca nu dispui de intreaga suma pentru a achita masina respectiva, poti apela la un credit auto.

Daca esti in cautarea unei finantari pentru un astfel de credit auto, Mogo este solutia ideala. Mogo este o institutie financiara nebancara ce ofera credite ifn rapide si posibilitatea de a accesa un program de leasing auto sh. Cu peste 500 de review-uri de 5 stele din partea clientilor, Mogo este in fruntea firmelor care acorda credite ifn rapide in Romania.

Astfel, daca esti interesat de leasing auto sh, la Mogo trebuie sa indeplinesti doar trei conditii: sa fii cetatean roman, sa ai o carte de identitate permanentă si sa stii exact care este masina second hand pe care doresti sa o achizitionezi. Odata indeplinite aceste conditii, poti sa optezi pentru suma de care mai ai nevoie pentru a cumpara masina dorita si perioada de rambursare a creditului, iar ulterior completezi cererea de finantare si odata aprobata aceasta cerere semnezi contractul la cea mai apropiata sucursala Mogo. Tot acest proces de leasing auto sh dureaza extrem de putin la Mogo, timpul de examinare a dosarului de finantare fiind de 15 minute. Trebuie subliniat faptul ca in cadrul programului de leasing auto sh poti primi o finantare de pana la 45000 de lei, iar valoarea finantarii este de cel mult 80% din valoarea masinii pe care intentionezi sa o cumperi.

La Mogo.ro ai si varianta de amanet auto prin care poti obtine un credit garantand cu masina personala. De fapt, Mogo ofera mai mult decat un amanet auto, si anume un program de Leaseback. Acest program de Leaseback este asemanator cu un amanet auto prin faptul ca primesti un credit de maxim 45000 de lei care poate fi rambursat intre 6 luni si 60 de luni oferind ca si garantie masina ta, dar avantajul programului de Leaseback este ca poti in continuare sa folosesti masina. Conditiile de acordare a creditului prin acest program de amanet auto sau Leaseback sunt identice cu cele ale programului de leasing auto sh, iar suma maxima primita ca si credit este 75% din valoarea masinii.

Ce mai astepti pentru a-ti cumpara masina second hand pe care o cauti de atata timp? Daca pana acum nu gaseai cea mai buna varianta de finantare pentru a avea intreaga suma de bani pentru achitarea masinii second hand, acum ai aceasta optiune cu Mogo.ro. Mogo ofera credite ifn rapide pentru leasing auto sh, dar si amanet auto in conditii de maxim siguranta si foarte avantajoase. Mogo este cu certitudine cea mai buna alegere pentru un credit auto!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top