Saloane de infrumusetare

Moshe Studio

Moshe Studio Barber Shop Iasi

Adresa: Strada Pantelimon, 700259 Targu Cucu (Salonul se afla la parterul blocului nou din spatele Palatului de Justitie din Targu Cucu);
Facebook: https://www.facebook.com/moshestudio1;
Web: https://moshestudio.ro/;
Loc de parcare: Da;
Contact: 0787 744 444.

In Iasi s-a deschis un nou salon dedicat exclusiv barbatilor. Moshe Studio va intampina cu o echipa de oameni minunati ce detin o experienta vasta in ale barbieritului, tunsului, aranjarea barbilor, vopsirea barbii si multe altele. Totul intr-un mediu relaxat si prietenos astfel ca experienta sa fie una unica.

In cadrul salonului Moshe clientii se pot bucura de servicii de cea mai buna calitate fara a plati exagerat, preturile fiind unele medii, lista de preturi poate fi consultata pe site: https://moshestudio.ro/. O “invoatie” pentru piata din Iasi este dotarea fiecarui post de lucru cu scafa proprie. Clientul pote fi spalat pe cap fara sa se mai mute de pe scaun.

Clientii se pot programa telefonic la numarul de telefon 0787 744 444 sau online folosit butonul “book now” de pe facebook sau site-ul acestora.

Salonul este amenajat in stil minimalist cu accente industriale fiind ajutati de cei de la Acolada design, o firma locala. Si daca tot vorbim despre amenajare si confort, trebuie sa stiti ca Moshe foloseste scaune premium de la Takara Belmont pentru clientii sai, un producator cu experienta din 1921.

Stim cu totii ca atunci cand mergem la tuns nu este vorba doar despre frizer, ci de experienta in sine. Sa te relaxezi, sa te simti in largul tau si sa te lasi pe mana unor profesionisti dincolo de astea sa te poti bucura de momentul tau de relaxare pentru ca si barbatii au nevoie de o deconectare a vietii cotidiene.

Daca doriti sa va convingeti nu puteti decat daca le faceti o vizita pe strada Pantelimon, 700259 Targu Cucu (Salonul se afla la parterul blocului nou din spatele Palatului de Justitie din Targu Cucu).

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top