Diverse

Ce antreprenori de elita fac parte din echipa dispeceratului national 07funerare!

La dispeceratul funerar non stop 07funerare lucreaza numai oameni de incredere, onesti si generosi, capabili sa stearga lacrimile de pe obrajii familiilor greu incercate si foarte priceputi in organizarea ceremoniilor funerare.

Ei stau de veghe noptile si le pretind tuturor colaboratorilor sa aiba aceeasi atitudine fata de pierderea unei persoane dragi, care marcheza sufleteste pentru totdeauna. Unei familii indoliate ii ajunge o suferinta: moartea celui apropiat, nu mai are nevoie sa se streseze ca nu va gasi ajutorul necesar si energic pentru organizarea ceremoniei funerare.

Marian Ghitonic, in varsta de 34 de ani, familist convins si cetatean de incredere al orasului Iasi, oras care a dat atatea somitati ale intelectualitatii romanesti, a dobandit respectul familiilor din orasul sau, prin modul in care s-a implicat ca decesul unui apropipoat sa nu  streseze atat de mult. Tatal a doua fetite si sot model a muncit din greu si in prezent detine cea mai buna firma de pompe funebre din Iasi, capabila sa ofere servicii funerare de lux la preturi oneste.

Care sunt punctele tari ale firmei sale?

  1. Detinerea unei sali pentru pregatirea decedatului.

Este atat de bine, cand firma de servicii funerare ridica decedatul si il pregateste cu atentie in sala pe care o detine! O sala inchiriata ar duce vag la ideea grabei, dar spatiul propriu de spalare, toaletare, imbalsamare, imbracare si asezare in sicriu indica timp disponibil, prin urmare pregatirea trupului neinsufletit se face la superlativ.

2.Camera frigorifica din dotare permite pastrarea trupului neinsufletit, pana ce la inmormantare pot participa toti copiii defunctului, fratii si surorile, chiar daca sunt plecati peste mari si tari. Decedatul nu este tinut in conditii improprii, nici plimbat de colo colo in cautarea unei sali de pregatire sau a unei camere frigorifice.

  1. Gama variata de sicrie la preturi accesibile, sicrie care satisfac toate gusturile si posibilitatile financiare. In mod cert ca toti ar dori sicrie din lemn masiv pentru mortii lor dragi, dar diferenta intre a dori si a cumpara o fac banii.
  2. Transport curat, autorizat si decent in masini care stralucesc de curatenie, conduse de soferi politicosi, care stiu sa se poarte si sa respecte durerea familiei.

Acum cred ca ati inteles ca si-a meritat pe deplin intrarea in randul celor mai cunoscuti antreprenori de pompe funebre si ca parteneriatul cu 07funerare.ro ii deschide nenumarate oportunitati.

Oamenii de mare valoare se merita unii pe altii si impreuna pot cladi o lume mult mai buna. O echipa a omeniei are capacitatea de a alunga tristetea si de a-i face pe cei aflati in suferinta sa realizeze ca alaturi de oamenii buni, viata lor va decurge normal.

Marian Ghitonic este o persoana de incredere, un om de valoare, care pretuieste cel mai mult oamenii, de aceea se implica mereu cu toata puterea fiintei lui sa ii ajute in momentele de mare cumpana sufleteasca!

Admiterea sa in Academia Serviciilor Funerare Nationale s-a realizat dupa evaluarea atenta a firmei sale si prezentarea portofoliului care ii face cinste. Firma sa de servicii funerare a fost admisa in reteaua nationala, fiindca activitatea acesteia este la standarde internationale, iar profesionalismul si omenia tuturor celor care lucreaza aici ireporsabila.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. cristian Ungureanu

    July 9, 2019 at 8:20 am

    Recomand !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top