Diverse

Hartia pentru profesionisti

Hartia este unul din produsele folosite in fiecare zi. Fie ca vorbim de hartie igienica, fie ca vorbim de prosoape pliate, oamenii nu se pot lipsi de aceste produse. Trebuie sa stii ca hartia pe care o folosim in anumite scopuri personale joaca un rol mult mai important in viata ta decat crezi. Aceste produse hartie trebuie sa fie de o anumita calitate pentru confortul tau si pentru o eficienta maxima. Vedem zilnic reclame despre cea mai buna hartie sau prosoape de hartie, dar gandeste-te ca, cel mai adesea, cumperi doar brand-ul. Daca doresti sa cumperi nu numai o marca, ci si calitate, cel mai bine ar fi sa alegi sa achizitionezi hartia pe care o consumi zilnic, de la magazine specializate. Iar, daca ai o afacere, un restaurant, un mall etc., in acest caz trebuie sa pui si mai mare pret pe ceea ce oferi clientilor tai.

Daca hartia este destinata, de exemplu, unor bai pe care le vor folosi mai multe persoane, atunci atentia trebuie sa fie si mai mare. De exemplu, daca iti deschizi un salon de frumusete, trebuie sa achizitionezi hartie speciala si prosoape coafor de unica folosinta. Din fericire, exista magazine care iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie.

Unul din aceste magazine este Sanito.ro. Acest magazin activeaza de peste 13 ani in domeniul comercializarii produselor de hartie, accesoriilor, dar si produselor de igienizare. Trebuie sa iei in considerare faptul ca o baie bine aprovizionata, igienizata si curata va lasa o impresie buna oricarui client. Acest lucru le va demonstra ca iei in serios fiecare detaliu, ceea ce este un lucru bun pentru afacerea ta. De aceea, chiar si hartia igienica trebuie aleasa cu atentie. Iar Sanito.ro are cele mai bune solutii pentru tine.

Sa stii ca pe site sunt disponibile mai multe tipuri de hartie igienica sau prosoape de maini. Unele sunt destinate uzului casnic, altele destinate uzului comercial. Depinzand de numarul de straturi, de material si de cat de moale este, tu trebuie sa alegi ceea ce este mai bun. Pentru uz comercial, hartia Tork este ideala deoarece este foarte moale si este disponibila in 2 straturi. Cel mai bine ar fi ca pentru aceasta hartie sa folosesti dispensere speciale, create pentru a se potrivi cu produsele brand-ului.

Daca afacerea ta depinde de clientii multumiti, merita sa investesti chiar si in aceste mici detalii din baie. Aceasta incapere trebuie sa fie primitoare si confortabila si cu tot ceea ce este necesar la indemana. Nu iti poti permite ca hartia igienica sau cea pentru maini sa lipseasca. De aceea, la Sanito.ro poti cumpara in cantitati mari. Rolele sunt mici, dar si industriale. Pe acestea din urma nu va trebui sa le inlocuiesti atat de des. Sunt cele mai bune in cazul in care ai un trafic intens in cladire si nu poti verifica mereu ce lipseste din baie.

Sanito.ro este locul potrivit de unde iti poti face achizitiile. Magazinul iti ofera, la achizitii mai mari de 175 RON transport gratuit si, in maxim 48 de ore, comanda facuta va fi onorata in cele mai bune conditii.

 

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top