Stiri

Ce ar trebui sa contina un website de prezentare eficient? Afla toate raspunsurile de la specialisti

In fiecare zi, consumatorii consulta macar un website de prezentare pentru a obtine informatiile pe care le cauta, pentru a afla ce servicii ofera o anumita companie sau care sunt ultimele stiri despre aceasta. Un website de prezentare bine construit poate fi folosit pentru a realiza diverse strategii de marketing si pentru a pune in valoare  principiile care diferentiaza compania. In cazul in care site-ul nu este realizat corespunzator, el poate deveni inutil, nereusind sa transmita eficient informatii despre companie.

Astfel, daca ai un business dar nu ai un website, poti  pierde oportunitati pentru afacerea ta si interactiuni ce pot influenta dezvoltarea acesteia.

Ce pagini trebuie sa includa website-ul tau?

Pentru a fi eficient, un website trebuie sa contina anumite pagini relevante.

  1. Pagina principala

Aceasta este pagina de vanzari si ar trebui sa contina informatii despre tot ceea ce puteti face pentru clientii vostri. De asemenea, ar trebui sa ofere vizitatorilor o scurta prezentare a informatiilor de pe site.

  1. Produse/ Servicii

Este util sa aveti o pagina separata pentru fiecare produs /serviciu si sa scrieti cat mai multe detalii despre fiecare dintre acestea. Incepeti fiecare pagina cu un scurt rezumat al serviciului, apoi furnizati informatiile necesare. Cand oamenii cauta informatii pe internet, website-ul va aparea in primele pagini de cautare. Cu cat puteti furniza mai multe informatii  despre produsele / serviciile voastre, cu atat mai bine.

  1. Despre noi

Aceasta este o pagina foarte importanta, deoarece ii spune clientului cine sunteti si de ce ar trebui sa cumpere produsele, serviciile oferite si de ce sa aiba incredere in organizatia voastra.

  1. Contact

Oferiti datele de contact pe cat mai multe pagini. Astfel, clientilor le va fi mult mai usor sa va contacteze. Creati o pagina speciala cu datele de contact dar includeti aceste detalii si in pagina “Despre noi” si, de asemenea, in partea de jos a fiecarei pagini. Informatii care trebuie incluse: numele firmei, adresa fizica, adresa postala, telefonul, e-mailul, numarul de urgenta, adresa site-ului, adresa Skype, link-urile profilelor de social media.

Principii care stau la baza unui website de prezentare eficient

  1. Accent pe partea vizuala

Vizualul poate fi un element puternic pentru orice site web. Orice graphic designer intelege puterea pe care o are asupra brand-ului si stie cum poate oferi o experienta placuta celui care viziteaza site-ul. Chiar daca video-urile ofera imagini atractive, trebuie sa fiti atenti atunci cand utilizati unul pe site-ul vostru. El tinde sa se incarce dificil si poate atrage atentia utilizatorilui de la continut. Avand un video introductiv rapid pe pagina voastra de pornire, care explica cu ce va ocupati, puteti castiga mai usor publicul.

  1. Imagini originale si de inalta calitate

Imaginile stocate din diverse surse sunt convenabile, insa ele nu vor da credibilitate companiei voastre si nu vor implica direct publicul. Acelasi lucru se poate spune si despre imaginile mici sau cu rezolutie slaba. Folosirea imaginilor reale cu echipa si compania voastra ajuta la crearea unor asteptari din partea vizitatorilor.

  1. Un diferentiator clar

Daca oamenii nu au o intelegere clara a ceea  ce face compania voastra, pentru cine o face si ce face in mod diferit, isi pot piarde rapid interesul. Astfel, trebuie sa identificati un element definitoriu al companiei care sa intre rapid in memoria consumatorilor.

  1. Blog Highlights

Din moment ce blogul vostru este esenta strategiei voastre de continut, incurajati utilizatorii sa se aboneze la acesta, evidentiindu-l pe pagina de pornire. Luati in considerare includerea unui buton de “subscribe”sau pur si simplu includerea unui flux live al celor mai recente publicatii.

Cine va poate ajuta in aceasta priviinta?

Daca iti doresti ca afacerea ta sa aiba succes in mediul online, iar mesajele tale sa aiba impact asupra publicului, felul in care arata website-ul de prezentare va face diferenta intre tine si competitorii tai. Un website bine conturat, care contine pagini detaliate si atractive din punct de vedere vizual, va asigura informarea si engagement de care publicul tau are nevoie.

Apeleaza cu incredere la expertii de aici pentru a avea parte de cele mai bune servicii si consultanta de specialitate.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top