Stiri

Cum sa intelegi mai usor de ce publicitatea in online este mult mai utila decat crezi!

Indiferent de afacerea ce o are fiecare, unii trebuie sa inteleaga ca promovarea eficienta este cea facuta pe termen lung. In ziua de astazi febra publicitatii a prins pe toti antreprenorii si asta pentru ca este ieftina si eficienta dar din pacate nu este pe termen lung.

Majoritatea oamenilor tineri atunci cand vor sa cumpere ceva cauta oferte de preturi si recenzii pe internet folosindu-se de motoare de cautare precum Google.com si asta indiferent daca vorbim de cautarile pe pe calculator sau de pe telefonul mobil.

Cautarea pe Google.com genereaza niste rezultate iar statisticile spun ca nimeni nu se duce pe pagina a doua atunci cand cauta ceva, astfel antreprenorii trebuie sa existe pe Google.com in prima pagina. Ca lucrul acesta sa fie posibil trebuie sa ai un site online si nu doar o simpla pagina de Facebook cum fac majoritatea celor care au afaceri ce se ocupa de mancare. Perioada in care deschizi un magazin si lasi usile deschise ca lumea sa te vada a trecut de mult. Nevoile oamenilor au crescut, atentia catre calitate la fel si din acest motiv ar trebui ca antreprenorii sa foloseasca servicii seo.

Acest SEO se face destul de simplu prin publicarea de advertoriale, dar si aici multi antreprenori nu inteleg cu exactitate cum merge treaba, multi cred ca a cumpara si publica un advertorial e ca pe vremuri in ziare, acum e simplu ca un advertorial sa fie citit de oricine si asta pentruc a acest advertorial poate fi publicat peste tot si poate fi gasit cu usurinta in Google.com

Hai sa luam un exemplu mic dar foarte eficient. Toti stiuc a fenomentul imobiliar a luat amploare in ultimii 5 ani in Romania, marile orase precum Bucuresti, Cluj si Iasi s=au trezit cu o cerere imensa de locuinte noi. Dezvoltatorii Imobiliari au folosit marketing pentru a promova produsul lor, acestia au pus bannere mari in zonele in care construiesc, si-au facut site si pagina de facebook. Toti au facut reclama pe Facebook.com, toti si-au pus ofertele pe site si cam atat, dar clientul pana sa viziteze apartamentele incearca sa se documenteze. Vede acea reclama pe facebook o anumita perioada, uneori apasa click pe ea pentru detalii, alteori nu face asta. Atunci cand e hotarat sa cumpere sau sa viziteze cauta pe Google.com si oare ce gaseste pe motorul de cautare? Gaseste cateva reclame, sugestii de la Google catre alte zone rezidentiale si eventual adresa site-ului. Ei bine Aceste advertoriale publicate fac ca prezenta ta sa fie mult mai complexa pe internet, oamenii cauta tot felul de informatii, iar constructorul trebuie sa le puna la dispozitie la orice ora, ca atunci cand potentialul client suna la constructor sa fie hotarat de alegere macar 50%.

Publicitatea ieftina este mai scumpa si asta pentru ca uneori reclamele folosite gresit te costa mult mai multi decat crezi!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top