Stiri

Ce compatibilitati exista intre femeia varsator si barbatii din fiecare zodie

Femeia Varsator este foarte dificil de cucerit. Este libertina si cu toate astea isi doreste o relatie pe termen lung si stabilitate. Femeia Varsator este sigura pe sine, nu isi doreste un barbat care sa o constranga si stie intotdeauna ce vrea.

Analizand compatibilitatea femeii Varsator cu barbati din toate zodiile, Onlinekartenlegen.org a ajuns la urmatoarele concluzii:

Femeia Varsator si barbatul Berbec

Desi plina de intriga, relatia dintre cei doi poate fi interesanta. Cei doi reusesc sa se sincronizeze in viata de zi cu zi, dar intre ei relatiile intime risca a fi lipsite de emotie. Amandoi au nevoie de iubire. Berbecul, cu precadere, este o fire creativa, pasionala care transmite emotii.

O astfel de relatie poate parea simplu de gestionat la inceput, cand totul se intampla energic, distractiv si interesant. Mai tarziu, daca nu lupta pentru a tine focul dintre ei aprins, asa cum s-au obisnuit, cei doi s-ar putea confrunta cu un gol emotional imens.

Femeia Varsator si barbatul Taur

Desi cei doi nativi sunt diferiti din multe puncte de vedere, se completeaza avand in vedere anumite aspecte. Acest cuplu adora sa calatoreasca si sa descopere locuri noi impreuna. Cu toate astea, in timp ce Taurul cauta liniste, femeia Varsator va fi in cautare de aventura.

Un sfat util pentru barbatii Taur este sa isi impartaseasca grijile femeii Varsator si sa nu lase problemele sa se acumuleze intre ei fara a fi discutate.

Femeia Varsator si barbatul Gemeni

Atat nativele Varsator, cat si Gemenii, prefera un partener care sa ii faca sa se simta doriti, sa le inteleaga ideile iesite din comun si sa le dezbata impreuna. Celor doi le place sa poarte discutii intelectuale, sa socializeze cu alte persoane si sa descopere noi culturi impreuna.

Femeia Varsator si barbatul Rac

Femeia Varsator va prefera sa faca tot felul de activitati distractive, in timp de barbatul Rac va prefera timpul petrecut in apropierea casei – moment in care pot interveni discutii intre cei doi. Cu toate astea, sunt doua firi romantice, ambii sunt afectuosi si in cautare de stabilitate.

Femeia Varsator si barbatul Leu

Cei doi sunt foarte creativi impreuna si au o relatie stabila, plina de iubire. Pentru o relatie infloritoare, specialistii onlinekartenlegen.org le recomanda nativilor sa renunte la ego. In caz contrar, avand in vedere imaginea pe care cei doi o au despre sine si despre restul lumii le va distruge in timp relatia.

Femeia Varsator si barbatul Fecioara

Prea putine relatii dintre cei doi nativi ai acestor doua zodii rezista pe termen lung. Acest lucru se intampla pentru ca femeia varsator vrea sa fie independenta, iar barbatul Fecioara ii suprima aceasta dorinta de cele mai multe ori.

Femeia varsator si barbatul Balanta

Amandoi isi doresc stabilitate in relatia de cuplu. Relatia dintre cei doi ar fi una foarte reusita, ambii sunt romantici, prefera sa isi discute problemele si au rabdare sa asculte. Ei prefera sa ia deciziile impreuna intr-o relatie si sa nu conduca doar unul dintre ei.

Femeia varsator si barbatul Scorpion

Relatia dintre cei doi nu ar functiona, avand in vedere diferentele majore de caracter. In timp ce Scorpionul este posesiv, gelos si ii place sa domine, femeia Varsator isi doreste o relatie bazata pe incredere, unde fiecare are dreptul la libertate. Mai mult de atat, ea nu se va lasa dominata.

Femeia varsator si barbatul Sagetator

Ambii nativi isi doresc timp petrecut singuri sau in paralel, cu prietenii. In acelasi timp, nu vor neglija momentele intime petrecute in doi. Formeaza un cuplu reusit, isi ofera stabilitate, nu se controleaza unul pe celalalt, sunt deschisi la experiente noi si nu le este frica de schimbari.

Femeia varsator si barbatul Varsator

Avand in vedere numeroasele calitati in care se regasesc cei doi, se vor intelege extraordinar de bine. Comunica excelent, au aceleasi asteptari de la o relatie si aceleasi principii.

Femeia Varsator si barbatul Pesti

Relatia functioneaza bine la nivel emotional, dar pe termen lung apar probleme. El este instabil, viseaza si este introvertit, in timp ce ea este exact opusul.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top