Stiri

 Iată 3 idei pentru a avea o nuntă specială în aer liber alături de cele mai importante persoane din viața ta!

Pentru că toată lumea își dorește evenimente și momente cât mai speciale, există din ce în ce mai multe metode și idei care să facă posibil acest lucru. Unul dintre noile trenduri de anul acesta îl reprezintă nunțile în aer liber, evitând în felul acesta spațiile închise. 

Dacă și tu îți dorești să ai o nuntă în natură și să fie diferită de cele care se încadrează în vechiul tipar, atunci citește în continuare acest articol.

Iată 3 idei care vor face ca nunta ta să fie specială: 

  • Alege o tematică

Dacă îți dorești ca totul să fie mult mai diferit față de ce ai întâlnit până acum sau față de ce vezi la televizor, atunci cea mai bună idee este să faci ceva cu totul special. Alege o tematică a nunții, impune un dress code și bucură-te de cele mai frumoase poze și amintiri alături de cei dragi.

De exemplu, poți alege ca tematică Raiul, iar ca dress code poți seta ținute albe. Pornind de la această idee, alege diferite decorațiuni cu îngeri, baloane și coronițe. Astfel, ziua nunții tale va fi una de poveste, așa cum ți-ai imaginat-o dintotdeauna.

  • Folosește multe decorațiuni

Decorațiunile au un impact major asupra rezultatului final atunci când vine vorba de spațiul ales pentru desfășurarea evenimentului. Nu trebuie să fie ceva exagerat, însă dacă cele pe care le folosești au o strânsă legătura una cu cealaltă, atunci niciodată nu sunt prea multe. De exemplu, poți alege plantele, mai ales dacă nunta ta se desfășoară în aer liber. Cu cât este mai multă vegetație în jur, cu atât locul va părea mai intim și mai sălbatic. Poți folosi ghivece și jardiniere ornamentale, coronițe din flori, terrariumuri și prăjituri decorate pe măsură. 

Cu un singur click poți găsi pe internet o mulțime de decorațiuni cu plante pentru evenimente care să fie pe placul tău.

  • Optează pentru o cabină foto de nuntă

Fiind o seară importantă din viața ta și a partenerului tău, cu siguranță vă doriți să imortalizați cele mai amuzante momente alături de prietenii voștri. Pe lângă fotografii, pe care le poți avea pentru evenimentul tău special, poți avea și o cabină foto cu ustensile și pălării amuzante și interesante. 

Ai posibilitatea să optezi tot pentru ceva cu tematică, cu mesaje amuzante și fundal deosebit. Alegerea unui photo booth este întotdeauna bună, vei observa că invitații vor fi încântați de această idee și veți petrece momente amuzante împreună făcând fotografii spectaculoase.

Nunta reprezintă unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unei persoane, așa că, să îți dorești ceva cât mai special și ieșit din tipar nu este un moft. Alege cele mai bune produse, cea mai potrivită locație pentru voi și invitații voștri și optează pentru cele mai calitative servicii. Nu uita de tematică și de decorațiuni pe măsură și bucură-te alături de familie și de prietenii tăi de o zi memorabilă! 

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top