Entertainment

Ce este platforma PlayPlay?

Ce este platforma PlayPlay

In fiecare zi tehnologia avanseaza, ceea ce permite oamenilor sa beneficieze de o comunicare eficienta si rapida, de accesul la informatii din orice domenii, dar si de posibilitatea de a-si face cunoscute ideile in doar cateva momente pe diferitele retele de socializare disponibile. Diferitele servicii si platforme online asigura internautilor confortul de care acestia au nevoie, prin intermediul anumitor abonamente lunare, sau chiar gratuit. In articolul de azi vom vorbi despre platforma PlayPlay, „o solutie video eficienta pentru o comunicare de impact”.

Cum a aparut PlayPlay?

 

Aceasta platforma de creare video a fost lansata in 2017 , iar cu timpul a devenit extreme de populara, bucurandu-se de un succes incredibil in ultimii ani.  Oferta propusa de PlayPlay este de nerefuzat, capteaza atentia vizitatorilor si de cele mai multe ori ii transforma pe acestia in utilizatori fideli.

Cum functioneaza aceasta platforma?

 

PlayPlay este mult mai mult decat o solutie de montaj oarecare. Aceasta platforma populara ii invita pe toti cei care au cunostinte bune in zona video sa creeze clipuri calitative si de impact. Conform ultimelor statistici, un videoclip incarcat pe social media va genera cu 30% mai multe interactiuni decat o fotografie. De asemenea tot videoclipurile sunt cu 1200% mai distribuite decat imaginile statice, acest procent fiind intr-o continua crestere. Despre PlayPlay poti gasi informatii si pe voxcapital.

 

 

Cei mai multi experti in marketing iau in calcul utilizarea continutului video, ca metoda de promovare in viitorul apropiat. Profesionistii spun ca acest format va deveni absolut necesar in anul care urmeaza, pentru companiile care isi doresc sa se bucure de o prezenta online si de o dezvoltare rapida si eficienta.

 

Echipele de comunicare beneficiaza de serviciile PlayPlay

 

Aceasta platforma inedita se adreseaza atat expertilor in marketing, cat si echipelor de comunicare. Creatorii PlayPlay asigura utilizatorii ca platforma este foarte usor de folosit si ca nu este nevoie ca acestia sa aiba cunostinte vaste in domeniul creatiei video pentru a reusi sa-si transforme fiecare idee intr-o adevarata creatie artistica.

Despre PlayPlay poti gasi informatii si pe voxcapital

 

Exista numeroase motive pentru care responsabilii de marketing aleg PlayPlay. In primul rand aceasta platforma le permite sa monteze videoclipuri care sa transmita mesaje clare si cu un impact important. Atunci cand ele ating o audienta larga, vanzarile incep sa apara, iar diferitele companii sa se dezvolte.  De asemenea formatul videoclipurilor PlayPlay este conceput astfel incat sa se conformeze conditiilor impuse de retelele de socializare, dar si de alte site-uri.

 

In era tehnologiei modalitatile de promovare ale diverselor firme devin din ce in ce mai creative, performante si  au o influenta uriasa asupra publicului. Agentii de marketing se straduiesc sa descopere zilnic cele mai noi trend-uri, dar si platforme pe care sa creeze urmatoarele reclame.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top