Comunicate

Ce este WordPress și de ce să-l alegi?

platforma-wordpress

Astăzi este cel mai popular sistem de management al conținutului (Content Management System) din lume. WordPress alimentează peste 30% din site-urile din întreaga lume, iar acest număr este în continuă creștere. În general, un sistem de gestionare a conținutului este o aplicație web care permite proprietarilor de site-uri, editori, autori să-și gestioneze site-urile și să publice conținut fără cunoștințe de programare. WordPress folosește PHP și MySQL, susținute de aproape toți furnizorii de găzduire. Dar planurile dedicate de  găzduire WordPress îți  pot oferi cea mai bună viteză, performanță și fiabilitate.

De obicei, acest CMS este utilizat pentru a crea un blog, dar un site WordPress poate fi ușor convertit într-un  magazin online, portofoliu, site recurent sau orice altceva ai visat vreodată. Unul dintre lucrurile minunate despre WordPress este interfața intuitivă și ușor de utilizat. Dacă știi să folosești Microsoft Word, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la WordPress, poți să creezi și să-ți publici conținutul cu succes. Și cea mai bună parte este că WordPress este open source pentru toată lumea. În plus, permite milioanelor de oameni din întreaga lume să creeze site-uri web moderne și de înaltă calitate, chiar și pentru proiecte mici.

De ce să alegi WordPress?

Poți vorbi mult despre atractivitatea anumitor platforme pentru site, dar WordPress este cel mai popular CMS de astăzi.  Există motive evidente pentru alegerea WordPress ca bază pentru un site comercial sau de comunicare :

  1. Platforma complet gratuită. WordPress nu necesită plata pentru munca sa, este un sistem complet gratuit, care include majoritatea pluginurilor și șabloanelor pentru proiectare.
  2. Ușurința de utilizare. Acest CMS funcționează pe principiul unui constructor. Imediat după instalare, poți regla afișarea paginilor, un blog, poți construi un forum, poți adăuga elementele de vânzare necesare pe site și poți instala de fapt un șablon frumos.
  3. Plasarea rapidă a conținutului. WordPress înțelege marcajul Word, deci trebuie doar să copiezi textul gata de la editor în câmpul ”Adăugă postare”. Nu este nevoie săcunoşti limbaje de programare pentru formatarea textului de înaltă calitate pe site.
  4. Instalare în 5 minute. Și aceasta nu este doar o declarație de marketing. WordPress se instalează într-adevăr la găzduire în câteva minute.
  5. Selecție imensă de pluginuri. Modulele speciale pentru îmbunătățirea funcționalității site-ului sunt colectate pe resursa oficială. Majoritatea pluginurilor sunt gratuite, există și copii plătite, și cu toate acestea, ambele sunt de înaltă calitate și ușurință în executare.
  6. Suport pentru teme gata făcute. Aproape toate temele WordPress sunt scrise în PHP. Pe net poți găsi un șablon pentru literalmente orice subiect și orice structură a site-ului.
  7. Interfață în limba de circulație internațională sau română. WordPress este bun, deoarece absolut toate elementele sale sunt în limba română sau engleză. Panou administrativ, pluginuri, manuale – toate acestea sunt prezentate în limba română și descrise într-o limbă accesibilă. În plus, există sute de site-uri pe internet în care webmasterii experimentați împărtășesc secretele creării unui site eficient de vânzare cu începătorii. Deși, desigur, este mai bine să apelezi la profesioniști.
  8. Progresează fără probleme. WordPress are toate funcționalitățile necesare pentru promovarea cu succes a căutării. În plus față de instrumentele de promovare încorporate pentru acest CMS, există multe pluginuri suplimentare care fac munca webmasterului o distracție plăcută.
  9. Hosting Dedicat platformei WordPress. În România găsești o ofertă buna la servicii de gazduire WordPress, soluții cu servere special gândite pentru această platformă, pentru a-i oferi, securitate, viteză si fiabilitate.

După cum poți vedea, WordPress pentru site-uri web este aproape o platformă ideală pentru crearea unei resurse de orice configurație.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top