Stiri

Cum poți fi alături de prietena, iubita, sora sau soția însărcinată

Viața de mămică începe încă din prima săptămână de sarcină. Chiar dacă bebe nu este vizibil, mama trebuie să acorde o atenție specială amândurora – prin lipsa factorilor perturbatori, cum sunt stresul și insomniile, precum și cei fizici, cum sunt fumatul, consumul de alcool și chiar cel de cafea. Toate aceste reguli și mici condiționări au rolul de a îmbunătăți starea de sănătate a mamei, pentru ca cel mic să poată crește și dezvolta având la dispoziție toate elementele necesare. Sprijinul oferit mamei joacă, însă, un rol primordial. Descoperă în rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre lucrurile pe care le poți face pentru ea, încă din primul moment.

  1. Arată-i că îi oferi sprijinul tău și că îți pasă

Chiar dacă vestea că prietena, iubita, sora, soția sau orice altă persoană de sex feminin va avea un copil aduce zâmbete pe fețele multora dintre noi, persoanele în cauză trec prin nenumărate schimbări. Vorbim aici despre modificări hormonale și fizice care au un impact foarte mare asupra stării femeii. În aceste momente, viitoarea mămică are nevoie de tot sprijinul necesar, de la vorbe bune până la mici atenții. Unul dintre cele mai frumoase și necesare cadouri pentru gravide este colierul de sarcină, prin care cei doi pot forma o legătură. Încă de când este în burtică, bebe poate să comunice cu mama prin diferite metode, iar această bijuterie este special concepută pentru asta.

Bijuteriile pentru gravide nu se regăsesc la orice magazin. La Petite Armoire este unul dintre ele, în care toate produsele prezentate pe site-ul web sunt și disponibile pentru livrare. Din fericire, cel puțin pentru București, orice comandă plasată de luni până vineri ajunge la destinație în aceeași zi – cu bicicleta! Mai mult, poți solicita în mod gratuit o felicitare de la magazinul online, prin intermediul căreia să transmiți mesajul dorit.

La Petite Armoire este locul în care găsești cea mai mare gamă de produse Moulin Roty din România.

  1. Mese calde și regulate

Viitoarele mămici sunt întotdeauna cu ochii pe câte ceva de mâncare. Nici nu e de mirare, întrucât organismul lor cere mult mai multe alimente și nutrienți pentru a-l ajuta pe cel mic să crească și să se dezvolte în cel mai bun mod. Cu toate acestea, mesele calde se numără printre favorite din acest punct de vedere. Nu doar că sunt mult mai sănătoase, dar, atunci când sunt preparate acasă, acestea oferă organismului întregul cumul de substanțe necesare. La rândul lor, acestea au scopul de a contribui la menținerea echilibrului interior și la îmbunătățirea stării de spirit.

  1. A fi însărcinată nu se traduce prin a sta la pat

Venirea pe lume a unui bebe este o responsabilitate imensă însă, până când cel mic își face apariția, nu există un motiv întemeiat datorită căruia mămica să stea doar în casă. Bineînțeles că există și sarcini mai dificile, în decursul cărora doctorii oferă recomandări în ceea ce privește timpul petrecut acasă. Marea majoritate a femeilor sunt chiar sprijinite să iasă din casă, să se plimbe și să își continue activitățile zilnice, fără diferențe prea mari. De aceea, în lipsa pandemiei și a oricăror factori de acest fel, o poți invita pe mămică la un film, un ceai, o plimbare și la multe alte activități care să îi readucă aminte că înainte de toate, este o femeie care nu trebuie să uite să se relaxeze și să se distreze.

Grija, atenția și sprijinul de care se bucură orice femeie însărcinată pe perioada sarcinii se numără printre cele mai importante elemente care pot influența dezvoltarea celui mic.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top