revelion iasi 2020
Diverse

Ce mai buna lenjerie modelatoare

Desi multe dintre noi am putea crede ca ideea de lenjerie modelatoare este ceva relativ nou, trebuie sa stim ca nu este de loc asa. Folosirea unui corset pentru a obtine o forma a taliei cat mai atragatoare dateaza inca din secolul al XVI-lea. Insa, fata de acele obiecte inconfortabile si restrictive, lenjeria modelatoare din ziua de azi a evoluat in sensul ca este atat functionala, cat si confortabila si este disponibila in foarte multe forme: costume modelatoare, sutiene speciale, colanti sau pantaloni, chilot modelator, corsete.

La magazinul online 8sec.ro, specializat in asemenea produse, vei gasi tot ceea ce am expus mai sus. Majoritatea pieselor de lenjerie modelatoare contin spandex (cunoscut sub denumirea de elastan sau lycra), nylon sau alte materiale de tip microfibra. Intreaga combinatie este menita sa sustina muschii abdominali, talia, pieptul, fesele sau coapsele. Sunt, de asemenea, diferite tipuri de sustinere, de la cea usoara ce poate fi purtata zilnic, pana la cea extra pentru ocazii speciale. Cu astfel de produse, femeile pot sa aleaga ceea ce isi doresc sa poarte, ce stil sa adopte si cum sa obtina o modelare imediata care sa le faca sa se simta fabulos in propria piele. Prin definirea taliei, ridicarea bustului si netezirea coapselor se poate crea iluzia unui corp mai subtire si se pot defini anumite zone.

Folosirea lenjeriei modelatoare adecvate te va face sa “lucrezi” cu corpul tau pentru a crea forme definite, mai bine proportionate, indiferent de masurile pe care le ai. Daca te vei simti mai bine, mai increzatoare si vei avea o postura mai buna, atunci lenjeria modelatoare si-a atins scopul. Adu-ti aminte sa cumperi exact marimea ta, deoarece a purta o marime mai mica iti poate afecta organele si nervii, te poti simti inconfortabil si poti obtine efecte nedorite ale aspectului. Orice femeie, cu varsta cuprinse intre 20 si 60 de ani, poate sa poarte asemenea produse.

Una din piesele de lenjerie extrem de apreciata este costumul modelator. Acesta modeleaza muschii abdominali, fesele si coapsele. Costumul ofera sustinere medie, subtiere si creaza o linie a taliei perfecta, pentru intreaga zi, fara sa produca disconfort. Sunt disponibile, de obicei, in culori precum negru, alb, sau nude si se pot purta chiar si cu sutienul propriu. Se poate purta zilnic sau la anumite ocazii, deoarece textura acestui costum il face invizibil sub haine.

Indiferenet de produsul ales, coprul tau va capata, imediat, formele pe care le doresti. Trebuie sa decizi mai inati ce parti ale corpului au nevoie de remodelare. Este cea mai buna solutie. Lenjeria modelatoare este extrem de accesibila la pret si orice femeie isi poate permite un asemenea produs. Este alternativa pe buget si mult mai sigura a dietelor sau a operatiilor. Dietele pot fi extrem de periculoase daca nu sunt facute cu ajutorul specialistilor si chiar costisitoare. Operatiile estetice sunt extrem de scumpe si dureroase. In plus, pot exista neplaceri din cauza unor operatii executate in mod necorespunzator. Lenjeria modelatoare este cea mai la indemana solutie si cu efectul cel mai rapid.

Acceseaza site-ul 8sec.ro pentru a-ti alege produsul potrivit!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top