Stiri

Ce nu se recomandă atunci când mergeți la manichiură

Atunci când o persoană vine la salon este recomandat să aibă un comportament adecvat; există mai multe lucruri indezirabile care au fost povestite de cei din salon.

În primul rând mâinile trebuie să fie curate, folosindu-se fie apă și săpun, fie Ekomax iGel Blue- Gel alcoolic igienizant pentru curatarea mainilor .

Eticheta standard pentru un salon de manichiură, pedichiură este reprezentată de un tips de 20%  care se oferă în schimbul unor servicii excelente. În altă ordine de idei, frecvența cu care trebuie să mergeți la salon ar fi săptămânal pentru întreținerea clasică și la două săptămâni pentru gel sau semi-permanentă.

O altă întrebare pe care și-o pune fiecare dintre noi este dacă este nepoliticos să vii la salon cu vechea ojă pe unghie; cei din saloane spun că unghia lăsată fără lac se usucă si că este mai greu să lucrezi apoi pe o astfel de unghie, așa că cel mai bine ar fi să fie lăsate oja și lacul pe unghie și astfel procesul va fi mult mai rapid.

O altă problemă pe care ne-o punem atunci când mergem la salon este dacă să ne epilăm picioarele atunci când ne facem pedichiura; cosmeticienii apreciază că nu îi incomodează, poate doar atunci când fac masaj la picioare și atunci ar putea fi epilată doar partea de jos, dinspre gleznă.

Dacă trebuie sau nu să ne tăiem unghiile înainte de a merge la salon, la această sitație specialiștii au răspuns că este mai bine să nu le tăiem și că e mai bine să le dea ei o formă, plus că, de multe ori, neștiind să le tăiem, există posibilitatea s se taie pe rotund și atunci să fie încarnate, ceea ce este mult mai greu de remediat apoi.

Unii dintre noi se întreabă dacă este nepoliticos să citească sau să ațipească în timpul pedichiurii iar cei din saloane ne atrag doar atenția asupra faptului că episodul de somn poate fi scurtat din cauza duratei pedichiurii. Asta e tot.

Pentru gâdilatul din timpul pedichiurii, se pare că specialiștii au găsit remediul, anume un punct din talpă pe care dacă îl atungi, cu siguranță nimeni nu se va mai gâdila.

Despre perioada de după aplicarea ojei, în care se recomandă să așteptați până să vă puneți șoseta, se pare că aceasta trebuie să fie de cincisprezece minute.

Dar cel mai de nedorit comportament dintr-un salon este să se vorbească la telefon în timp ce ți se aplică ojă pe unghii.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top