Stiri

Ce premiere vor fi în această toamnă la Palas Mall Iași

Recent, presa de specialitate a realizat un clasament al orașelor din România, luând în considerare suprafața spațiilor moderne de retail, și surprinzător, Iași ocupă locul patru în acest top, conform informațiilor prezentate pe site-ul Economedia.ro. Acest oraș, considerat centrul regional cu cea mai mare populație după București, devine tot mai atractiv pentru retailerii internaționali, în special datorită ansamblului Palas, care a reușit să se impună ca un adevărat centru regional de shopping și lifestyle, atrăgând clienți din întreaga regiune.

La începutul acestui an, numeroase branduri de renume au anunțat cu entuziasm deschideri în premieră în regiunea Moldovei, la Palas, evenimente programate pentru toamna aceasta. Proiectul Palas a câștigat recunoașterea la nivel național, fiind preferatul retailerilor internaționali care doresc să se extindă în afara Capitalei.

Peek & Cloppenburg este unul dintre acești retailerii high-end care va deschide un flagship store la Iași, ocupând o suprafață generoasă de aproximativ 3.600 metri pătrați, dispusă pe două niveluri. Acest brand va aduce în Iași colecții ale caselor de modă apreciate la nivel internațional și ale designerilor celebri. Peek & Cloppenburg este unul dintre cei mai apreciați retaileri de modă din Europa, având o rețea impresionantă de peste 160 de magazine în 16 țări.

Un alt nume important care va deschide prima sa locație în nord-estul României, la Palas, este Hugo Boss. Fiind un lider al pieței premium de fashion, Hugo Boss promite să ofere o experiență luxury începând din această toamnă. De asemenea, parfumeria de nișă Obsentum a anunțat că va deschide o locație în ansamblul Palas, aducând în premieră în regiune branduri precum La Mer, Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone și Atelier des Ors.

Grupul Calzedonia, un nume bine-cunoscut în industria de fashion, va deschide la Iași trei magazine: Calzedonia, Intimissimi și Intimissimi UOMO, în cadrul galeriei Palas, în perioada următoare. Acest grup italian este considerat unul dintre cei mai puternici retaileri de modă din lume.

Însă ansamblul Palas nu se limitează doar la fashion, ci își diversifică și gama de servicii, adăugând o nouă atracție pentru tineri: Hype Palas. Grupul Kiddo, specializat în dezvoltarea de centre de joacă pentru copii și tineri, va introduce în premieră în România un concept de divertisment la Palas, aducând un suflu nou în lumea jocurilor arcade interactive. Hype Palas va oferi vizitatorilor posibilitatea de a se recrea alături de prieteni, familie sau colegi de birou, testându-și abilitățile în jocuri precum Pac-Man sau Snake, reinterpretate pentru o experiență inedită.

În plus, proiectul Palas va include și alte reconfigurări, precum extinderea magazinului dm Drogherie markt și redeschiderea brandului românesc de bijuterii Teilor într-o locație mai amplă, cu o nouă identitate vizuală. Astfel, ansamblul Palas devine un centru vibrant și diversificat, oferind o gamă largă de opțiuni pentru rezidenții și vizitatorii din Iași.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top