Diverse

Ce presupune procedura de transplant de par

Doriti sa apelati la un transplant par? Ati auzit de existenta acestei proceduri?  Va doriti ca podoaba capilara sa arate ca in tinerete si sa scapati de chelie? Atunci efectuarea unui transplant de par este solutia ideala daca nimic altceva nu mai functioneaza. Puteti apela la Dr. Felix Hair Implant ce va propune cele mai noi si inovative proceduri de transplant de par, implant barba si chiar implant sprancene. Insa, sa nu credeti ca parul va creste peste noapte si o singura sedinta de transplant va va oferi un par bogat precum al lui Rapunzel. Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti inainte si trebuie sa fiti realisti si sa intelegeti exact ce va ofera o asemenea procedura.

  1. Chirurgia este o ultima solutie

Pentru unii, transplantul de par este Sfantul Graal al tratamentelor de cadere a parului, deoarece este o metoda cu efecte vizibile, este permanenta si, la medicul potrivit, totul va arata frumos si natural. Totusi, este posibil ca un transplant de par sa fie excesiv pentru ceea ce aveti nevoie in acest moment si exista alte terapii care ar putea fi extrem de eficiente pentru situatia dvs. Un medic bun, dupa ce va va examina, va va spune daca aveti sau nu nevoie de transplant. Daca un medic precum Dr. Felix va va recomanda acest lucru, atunci nu mai stati pe ganduri pentru ca nu mai este altceva de facut. Insa, pana la a ajunge pe mana chirurgului, trebuie sa faceti tot ce puteti pentru a opri evolutia pierderii.

  1. Veti avea nevoie de mai multe sedinte

De obicei, pacientul obisnuit cu transplant de par va avea in jur de doua pana la patru interventii chirurgicale de transplant de par in timpul vietii. Puteti conta pe parul transplantat in prima procedura pentru ca acesta va ramane pus pentru totdeauna, insa, pot exista alte zone ce vor avea nevoie de implanturi noi. Unii pacienti insa, dupa ce vor vedea rezultatele vor dori sa adauge si mai mult. Este posibil insa doar la recomandarea medicului pentru ca, la fel ca in cazul oricarei alte interventii chirurgicale, nu este bine sa exagerati.

  1. Un transplant de par nu este o cura

Operatia de transplant de par nu va vindeca permanent starea caderii parului. Chelia masculina este genetica si progresiva, iar in timp ce interventia chirurgicala poate avea un succes complet, pierderea parului va continua. Din acest motiv, in unele cazuri, medici sfatuiesc pacientii sa inceapa terapia cu medicamente timp de aproximativ 12 luni inainte de a apela la interventii chirurgicale. Aceasta perioada de timp poate oferi sansa de a stabiliza caderea parului.

  1. Nu va fi cicatrici vizibile

Stiinta medicala a dezvoltat tehnici mult imbunatatite de-a lungul anilor, iar acum cicatricile vor fi aproape invizibile. Desigur, modul in care va veti reface depinde si de alti factori, nu numai de “mana” chirurgului. Este vorba despre cum va vindecati in general, despre cat de bine respectati recomandarile medicului etc.

  1. Doar dvs. puteti fi donatorul.

Din pacate, foliculii dvs. de par nu se regenereaza, iar parul nu poate fi luat de la un alt donator pentru a fi transplantat in scalp. La primele semne de cadere a parului, este vital sa aveti grija de parul pe care il aveti pentru a-l mentine puternic si sanatos, deoarece nu stiti niciodata cand veti avea nevoie de el.

  1. Veti avea nevoie de cel putin o saptamana libera

Un transplant de par este o procedura semnificativa. Chiar si tehnica de excizie a unitatii foliculare mai putin invazive (FUE) va va tine in convalescenta pentru aproximativ o saptamana. In acea perioada, grefele se vor vindeca si pentru a va asigura ca supravietuiesc, trebuie sa va tratati corespunzator locul de transplant. Este posibil sa apara tumefiere si durere, insa acestea vor disparea.

Chirurgia este o ultima solutie, insa, daca ati epuizat alte lucruri si ati fost examinat de un profesionist cu experienta, precum Dr. Felix, un transplant de par va fi ceva care va va schimba viata in bine, sporindu-va increderea in propria persoana.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top