Stiri

Ce presupune sa faci pentru a obtine un corp bine lucrat

Modelarea corporala si cresterea masei musculare sunt doua dintre aspectele carora barbatii care vor sa arate bine le acorda o atentie deosebita. Este esential, insa, ca acestia sa stie cum sa procedeze pentru a-si proteja sanatatea si, in acelasi timp, sa obtina rezultatele dorite intr-o perioada de timp acceptabila.

Expertii de la vanzaresteroizi.com fac recomandari pe care orice persoana careia ii pasa de propriul corp, ar trebui sa le urmeze.

Raspunzand unei suite de intrebari, specialistii listeaza cele mai importante recomandari pe care e bine ca oamenii sa le cunoasca inca dinainte de a incepe tot procesul de schimbare a stilului de viata:

Cat de importanta este alimentatia pentru obtinerea unui corp tonifiat? Cei care isi doresc sa obtina un corp frumos sculptat trebuie sa opteze pentru un plan alimentar bine gandit si echilibrat, care sa ii ajute sa ajunga la rezultatele dorite. De exemplu, trebuie sa nu sara peste un mic dejun cat mai consistent si care sa contina nutrienti de calitate. Ulterior, pot servi si o gustare in jur de 10 – 11 dimineata, pentru ca la pranz sa introduca in masa lor cat mai multe legume bine gatite si, eventual carne slaba de pui ori de curcan. Cat despre cina, aceasta trebuie sa nu fie una tarzie;

Ce rol au exercitiile fizice? Imediat dupa modificarea stilului alimentar, ideal este ca oamenii sa inceapa sa mearga si la sala, acolo unde dispun de toate tipurile de aparate de care au nevoie pentru a-si lucra toate grupele de muschi. In acest sens, cel mai bine este sa se lucreze in fiecare sedinta cate o parte a corpului: daca la primul antrenament se ocupa de partea superioara, adica umeri, brate, piept si spate, la urmatoarea sedinta este recomandat sa se ocupe si de partea inferioara;

De ce se recomanda alternarea numarului de repetari? Pe lista sfaturilor de care e bine sa se mai tina cont la sala se numara si alternarea numarului de repetari. De cele mai multe ori, exista tendinta sa se faca seturi de cate 10 – 12 repetari, insa aceasta este o greseala atunci cand se urmareste cresterea masei musculare. Pentru a-si dezvolta corespunzator trupul, ideal este ca oamenii sa faca seturi de 10 – 12 repetari la inceput, urmand ca apoi sa treaca la seturi de 5 – 6 repetari, pentru a-si oferi ocazia de a se relaxa, dar si de a lucra in continuare;

Sunt steroizi injectabili o solutie viabila? Nu putini sunt cei care apeleaza la steroizi injectabili pentru a obtine rezultatele dorite. Chiar daca este vorba despre o solutie blamata de multa lume, atunci cand steroizii sunt alesi corect, cei care ii administreaza pot avea parte de o sanatate de fier, dar si de un corp atletic, de care sa fie mandri. De preferat este ca barbatii sa ceara sfaturi despre cum sa se orienteze catre cei mai potriviti steroizi: ei pot discuta atat cu antrenorul personal, cat si cu medicul de familie, adica persoane bine pregatite in domeniu, care au capacitatea de a le oferi sfaturi practice si eficiente.

Cu atentie, rabdare, perseverenta si multa munca, oricine isi poate creste masa musculara in mod eficient. Tinand cont si de toate sfaturile anterior mentionate, barbatii se vor bucura de un corp atletic, de suficienta energie pentru a-si desfasura activitatile de zi cu zi si, in acelasi timp vor fi mandri de aspectul propriu!

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top