Stiri

Ce se poartă în materie de costume de baie în 2019

În fiecare început de sezon estival, femeile caută costumul sau costumele de baie ideale pentru vacanțele petrecute la mare.

Și ca în fiecare an, moda se schimbă, astfel doamnele și domnișoarele trebuie să se orienteze către modele noi, trendy, dar care să le și avantajeze. Acest ultim aspect este destul de sensibil deoarece ca și în lenjeria intimă, în costumul de baie nu prea se pot ascunde micile imperfecțiuni. Însă sigur există câteva trucuri pentru a alege exact modelul potrivit.

Tendințe costume de baie

Se poartă mult nuanțele vibrate, puternice, neon. Sigur că nu toată lumea poate purta astfel de culori, însă există și combinații de nuanțe pale și neon care respectă trendul însă fără a-l urma întrutotul. Multe femei optează pentru mai multe tipuri de costume pe sezon, ceea ce înseamnă că investesc în 4-5 modele diferite. Dacă vorbim de buget, la Astratex de exemplu se pot găsi multe produse de calitate la un preț foarte mic.

Imprimeurile sunt încă la mare căutare. De la leopard, zebră, la cele florale sau chiar inspirate din cultura triburilor amerindiene, există o gamă largă de variante pentru a face pe toată lumea fericită. Sigur că unele femei optează pentru variante uni, dar majoritatea le preferă cele cu modele în principal datorită faptului că folosirea unui imprimeu potrivit poate atrage sau distrage atenția de la anumite imperfecțiuni.

Dacă vorbim de croială, există două mari trenduri aici. Costumele de baie din două piese în care chilotul este cu talie înaltă și cele întregi inspirate din stilul celor roșii purtate în faimosul serial Baywatch.

Dacă prima variantă poate fi ușor asociată mai multor tipuri de siluete, cele întregi, în ciuda faptului că teoretic pot ascunde colăceii, decupajul adânc realizat în zona șoldului face ca orice gram în plus din această zonă să fie extrem de vizibil.

Cum le alegem

Alegerea costumelor de baie se face în principal luând în considerare două aspecte. Silueta și bronzul.

Dacă se dorește un bronz frumos, uniform, atunci se vor evita costumele de baie decupate Wildfashion. Acestea vor crea dungi albe pe tot corpul care nu se pot acoperi prea ușor. Pentru un bronz perfect, se reomandă costumele de baie simple din două piese.

În funcție de siluetă se va opta pentru un costum de baie întreg modelator, sau poate o pereche de bikini cu talie înaltă pentru a sculpta frumos zona șoldului.

Indiferent de tipul de siluetă, cel mai important aspect când vine vorba de alegerea costumului de baie este comoditatea și calitatea materialului. Restul ține doar de estetică și opțiuni personale.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top