Diverse

Ceasurile Sector sunt alegerea mea

Fiecare dintre noi are cate o pasiune pentru anumite lucruri. Desi multi aleg sa colectioneaze masini, telefoane sau timbre, mie mi-au placut din totdeauna ceasurile de mana.

Aceste accesorii mici m-au fascinat inca de cand eram copil, iar la varsta de 8 ani am primit primul meu ceas. Cei drept, era fabricat din pastic si avea imagini cu personaje din desene animate, insa a fost primul pas care m-a “impins” spre pasiunea de a colectiona de ceasuri.

De-a lungul timpului, am reusit sa colectionez peste 20 de modele de ceasuri de la diferite brand-uri, insa niciodata nu am avut un ceas Sector.

Brand-ul de ceasuri Sector este foarte apreciat de catre barbati, mai ales de cei care adora si moda. Fiind un brand italienesc, Sector imbina calitatea cu design-ul pentru a oferi un produs superior fata de alte marci.

Am auzit ca magazinul crystaltime.ro detine o gama de ceasuri Sector destul de mare, cu multe modele care difera in marime si culoare, dar si la pret.

Am vizitat site-ul pentru a vedea despre ce este vorba si am ramas placut impresionat.

Pe site am gasit o multime de ceasuri Sector, la preturi accesibile. A fost perfect pentru ca bugetul disponibil nu era unul foarte mare

Desi as fi cumparat toate ceasurile disponibile pe site, am ales unul singur de la Sector. Modelul R3253516004, m-a impresionat prin combinatia de culori pe care o prezinta. Corpul ceasului si bratara sunt fabricate din otel inoxidabil cromat, iar interiorul cadranului prezinta o nuanta inchisa de albastru electric. Cifrele care indicata ora sunt cromate si prezinta logo-ul firmei Sector. Este un ceas rezistent la apa, pentru o adancime de pana la 50m, iar tipul de mecanism este quartz.

Acest ceas nu a fost cel mai ieftin, dar nici cel mai scump, a fost un ceas pe care mi l-am dorit, iar magazinul crystaltime.ro mi-a oferit sansa de a intra in posesia acestui accesoriu.

Am primit ceasul prin curier, foarte bine ambalat de catre firma. Cand am deschis pachetul am avut surpriza de a gasi ceasul in cutia sa originala, alaturi de o brosura si de garantia pe doi ani.

Cu siguranta am sa mai cumpar de la magazinul crystaltime.ro!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top