Diverse

Ventilatia este mai importanta decat crezi

Orice arhitect bun iti va spune ca ventilatia intr-o locuinta este un aspect foarte important, care contribuie la rezistenta casei pe termen lung.

Cum fucntioneaza ventilatia? Aerul trece in mod egal prin toate incaperile, lasand loc aerului umed sa se usuce pentru a preveni mucegaiul si igrasia.

Baia si bucataria sunt incaperile cele mai expeuse la acest risc, insa bucataria de multe ori beneficiaza de o hota care absoarbe aburul de la mancare sau apa fiarta.

Baia in schimb, ori are un geam pe care utilizatorul il poate deschide pentru a scoate aerul cald si umed, ori instaleaza un ventilator baie care accelereaza acest proces.

Un ventilator de perete pentru baie este foarte asemanator cu orice alt ventilator, insa la marimi reduse, acesta actioneaza preluand aerul umed din interior pentru a-l scoate in afara locuintei. Este asemanator unei hote de bucatarie, insa mult mai eficient.

Tehnica de ventilatie baie este foarte des intalnita in hotelurile de lux si casele moderne care implementeaza acest mecanism inca de la bun inceput.

Am incorporat acest produs si la mine in locuinta, deoarece cand ne-am mutat in casa cea noua aceasta nu avea un geam la baie. Lipsa geamului ne afecta destul de rau si deseori ne confruntam cu mirosuri neplacute si aer umed, care deja mi-a stricat o priza.

Vazand cu stau lucrurile am luat toate masurile necesare si am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa instalam un ventilator de perete pe care l-am si cumparat de pe site-ul julienexpert.ro.

Magazinul julienexpert.ro are o experienta de 26 de ani pe piata romanesca si sunt specializati in comercializarea sistemelor electirce si a aparatelor de ventilatie.

Ne doream efecte imediate si am ales produsul VENTS Ventilator cu jaluzele automate, cu timer si senzor miscare, cu diametru 150 mm. Acest dispozitiv avea sa schimbe o multime de lucruri in locuinta noastra, insa primul pas a fost sa il comand. Plasarea comenzii a fost partea cea mai usoara a intregului proces.

Odata ce am primit ventilatorul prin curier, am studiat atent manualul de instructiuni pentru a intelege cum functioneaza si cum se monteaza.

Dupa ce am inteles notiunile de baza ale acestui sistem, am decis ca este mai bine sa apelam la un expert in domeniu pentru a rezolva situatia.

Montarea acestui sistem de ventilatie a fost un succes, deoarece inca de cand a fost prins in perete, a inceput sa aspire aerul neplacut din baie si sa il inlocuiasca cu aer proaspat.

Este o investitie pe care o recomand tuturor celor care detin o baie mica, fara ferestre sau celor care doresc sa scape de mirosurile neplacute aduse de coloana canalizarii.

Investitia nu este deloc mare, iar magazinul julienexpert.ro ofera o gama de produse destul de mare lasand libertate clientilor sa aleaga in functie de bugetul de care dispun si de preferinte.

Modelul ales de mine are timer si senzor de miscare incorporat, deoarece consider ca este mult mai eficient ca aparatul sa porneasca de unul singur atunci cand baia este folosita!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top