Stiri

Cei trei antrenori aflați în pericol în acest moment în Premier League. Cine va fi următorul dat afară

Sezonul acesta de Premier League se dovedește a fi unul extrem de dificil pentru multe echipe și tocmai de aceea poate că nu este surprinzător că avem deja mai multe nume importante care au fost date afară și suntem abia în prima parte a stagiunii. Astfel, Thomas Tuchel a părăsit-o pe Chelsea, Bruno Lage pe Wolves și Scott Parker pe Bournemouth în ceea nu putem spune că au fost trei concedieri surpriză având în vedere traiectoria echipelor pe care aceștia pe pregăteau.

Însă ei nu erau singurii antrenori aflați în pericol. Mai sunt câteva nume la care ar trebui să fii atent dacă vrei să știi care va fi următorul manager dat afară

Dacă ești un pasionat al pariurilor pe meciuri din Premier League, ar trebui să știi care sunt echipele care vor scăpa de actualii manageri și cum se va schimba soarta lor de acolo înainte. În continuare vei vedea trei variante, trei nume care au cele mai mari șanse să fie dați afară până la începerea Campionatului Mondial din Qatar pe 15 noiembrie. 

  1. Steven Gerrard

Aston Villa are parte de un sezon dezamăgitor până acum după ceea ce a fost o campanie de transferuri pe care toată lumea a lăudat-o. Steven Gerrard a primit toată susținerea de la conducere și a adus jucători valoroși la echipă. E vorba de Coutinho, Diego Carlos sau Boubacar Kamara. De asemenea, lotul arată foarte bine cu alte nume precum Bailey, Jacob Ramsey, Tyrone Mings, Erzi Konsa sau Ollie Watkins. De aceea, presiunea este mare pe umerii lui Gerrard pentru că trebuie să livreze având în vedere condițiile pe care le are la dispoziție. Gerrard are nevoie de o îmbunătățire a rezultatelor rapidă pentru ca cei din conducere să nu ia o măsură drastică.

  1. Brendan Rodgers

Îmbunătățirea recentă a rezultatelor nu va fi suficientă pentru ca Rodgers să aibă postul asigurat la Leicester City. Fostul antrenor al celor de la Liverpool și Celtic are la dispoziția sa un lot excelent, cu talente extraordinare precum Ndidi, Maddison sau Vardy. Cu toate acestea, Leicester este una dintre echipele cele mai slabe ale debutului de sezon, iar Rodgers trebuie să schimbe asta. Antrenorul pare că a pierdut vestiarul în aceste momente și că indicațiile sale nu mai ajung 100% la jucători, ceea ce este îngrijorător. Tocmai, Rodgers trebuie să vină cu o invație tactică care să fie acceptată și de lot, ceea ce nu va fi ușor.

  1. Ralph Hasenhuttl

Austriacul are o situație extrem de dificilă la Southampton. Noua conducere i-a concediat întreaga echipă din jur și nu l-a susținut deloc în perioade de transferuri. Astfel, misiunea era aproape imposibilă pentru Hasnehuttl în acest sezon și deocamdată asta se confirmă. Au venit mulți tineri din academia lui City iar unii dintre ei confirmă, însă nu va fi suficient. Este nevoie de mai mult de atât pentru un club cu tradiția lui Southampton, deci Hasenhuttl va suporta consecințele dacă jocul echipei nu se schimbă.

Iată așadar care sunt managerii în pericol în acest moment în Premier League.

Sursa foto: Unsplash.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top