Stiri

Cel mai bun frigider

Ce frigider este cel mai potrivit pentru stocarea unei cantitati mari de alimente? Daca ai o bucatarie spatioasa, atunci ar trebui sa acorzi atentie modelelor Side-by-Side, care sunt aproape de doua ori mai spatioase decat cele obisnuite. Pe langa volumul impresionant, au si alte avantaje utile.

Avantajele frigiderelor Side-by-Side

Capacitate

Volumul impresionant este motivul principal pentru alegerea frigiderelor Side-by-Side. Acestea sunt la fel de potrivite pentru o familie mare, precum si pentru cei care prefera sa cumpere si sa depoziteze produse pentru utilizarea ulterioara. La dispozitia consumatorului sunt mai mult de 600 de litri de spatiu util si un volum de doua ori mai mare, decat in ​​cazul dispozitivelor clasice.

Ergonomie

Spatiul mare al frigiderului cu usa articulata este foarte bine impartit in zone cu microclimate diferite. Dispune de mai multe compartimente cu temperatura si umiditatea necesara pentru a stoca un anumit tip de hrana.

Natural Fresh – recipiente retractabile, pentru provizii care necesita conditii climatice scazute de la +1 la 0 grade C. Camera zero poate fi impartita in doua compartimente: prospetime uscata si umeda. Intr-unul exista un coeficient ridicat de umiditate, iar in celalalt un coeficient scazut.

Zona proaspata este  un compartiment  pentru plasarea pe termen scurt a produselor perisabile: toate tipurile de carne, peste, produse lactate. Aici, temperatura este mentinuta la un nivel inferior fata de unitatea de refrigerare.

Super Drawer este o zona cu temperatura reglabila potrivita pentru fructe si legume.

Mini Bar este echipat cu rafturi speciale pentru bauturi imbuteliate.

Protectie anti-miros

Cel mai bun frigider este cel Side-by-Side elimina posibilitatea schimbului de aer intre compartimente. Prin urmare, aroma din branza introdusa in frigider nu afecteaza produsele din compartimentul congelator.

Dezghetarea automata

Toate frigiderele Side-by-Side asigura dezghetarea automata. NoFrost este utilizat in congelator, iar in sistemul de refrigerare este utilizat un sistem de picurare.

Depozitarea produselor voluminoase

Rafturile sunt detasabile si faciliteaza modificarea spatiului utilizabil, astfel incat, sa poti depozita produse de dimensiuni mari in congelator.

Gestionare convenabila

Cu ajutorul comenzii electronice, poti seta cu usurinta temperatura si poti activa functiile necesare ale frigiderului.

Top frigidere

Vestfrost VF 395-1 SBW

 

Volumul net este de 241 litri. Rafturile articulate sunt amplasate cat se poate de ergonomic. Face parte din clasa de eficienta energetica A + si dispune de sistem electronic de control. Dimensiunea sa este compacta.

 

Samsung RS-57 K4000SA

 

Volumul net este de 569 litri. Spatiul poate fi modelat independent folosind un raft pliabil, pentru plasarea ambalajului dimensional. De asemenea, dispune de functia de super-inghetare. Principalele avantaje tehnologice sunt: compresorul digital cu invertor si afisaj LED cu iluminare albastra.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top