Stiri

Smart TV sau Android TV – ce sa aleg?

Alegerea dintre un Smart TV si un Android TV, vizeaza obtinerea unui dispozitiv mai functional. In primul caz, utilizatorul are un dispozitiv inteligent, complet echipat cu telecomanda, iar in al doilea – o adaugare ergonomica la televizorul deja existent, integrand aplicatiile Google. Trebuie sa iei in considerare posibilitatile acestor doua solutii. Dar indiferent de acestea trebuie sa tii cont de faptul ca achizitia cea mai buna trebuie aleasa cautand in magazine sau online dupa un top televizoare.

Smart TV sau Android TV

Smart TV dispune de un set de sisteme de operare care transforma televizorul obisnuit, intr-un dispozitiv  inteligent. Programele de acest fel nu sunt intotdeauna convenabile pentru proprietarii care folosesc sisteme avansate ale PC-urilor, dar sunt destul de potrivite pentru utilizatorii obisnuiti de internet si de televiziune.

Android TV este o solutie mai moderna si inteligenta de televizor bun care este compatibila cu smartphone-ul, aplicatiile Google si are un design familiar. Orice televizor cu suport Smart TV poate lucra cu fisiere multimedia in mod implicit. Dar, daca doresti  sa extinzi functionalitatea in aceasta privinta, este recomandat sa instalezi programul Kodi pe Android TV. Acesta este un fel de browser media care imparte continutul unei unitati USB in categorii. Aplicatia Kodi este capabila sa permita accelerarea hardware, imbunatatind astfel calitatea video si a tuturor tipurilor de videoclipuri online.

Pentru incepatori, este necesara aplicatia Google Play, care este un serviciu special ce ofera acces la milioane de piese din intreaga lume.

Cea mai mare parte a utilizatorilor Android TV, folosesc Cinema HD. Cel mai adesea, utilizatorii il folosesc pentru a viziona filme. De asemenea, avantajele Android cuprind si alte APK-uri.

Top Smart TV

Smart TV Erisson 50ULEA99T2

 

Smart TV Erisson 50ULEA99T2 este un model 2018 care accepta Android si afiseaza continut in format progresiv 4K UHD. Imaginea se distinge prin culori bogate si reproducerea exacta a culorilor. Se conecteaza rapid la Wi-Fi, putand viziona filme in format 24p True Cinema pe acesta. Conexiunea wireless este compensata de un tuner incorporat. Erisson 50ULEA99T2 are doua difuzoare stereo destul de puternice, care lucreaza la tehnologia NICAM si AVL.

 

Caracteristici:

 • Diagonala: 50 “(127 cm);
 • Format ecran: 16: 9;
 • Rezolutie: 3840 × 2160 pixeli;
 • Rezolutie HD: 4K UHD;
 • Intrari: AV, componenta, VGA, HDMI x3, USB x3, Ethernet (RJ-45), Wi-Fi.

 

Android Sony Bravia A1 OLED

 

Acest Android TV combina ingineria inovatoare cu designul uimitor – facandu-l usor unul dintre cele mai bune televizoare Android TV sport. Nu numai ca arata grozav, dar se aude si bine. Utilizeaza o pereche de boxe, pozitionate pe partea din spate a panoului care vibreaza, creand un sunet stereo deosebit. Bass-ul vine de la subwoofer de 8 cm amplasat in suport. Ca un bonus suplimentar, Sony Bravia A1 OLED are incorporat Chromecast. Aplicatiile includ Netflix si YouTube in 4K. Calitatea imaginii este extraordinara: un ecran cu o gama larga de culori Triluminos si un procesor de imagine 4K Reality Pro, care maximizeaza detaliile imaginii.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

 1. Don

  June 7, 2020 at 2:40 pm

  Bun si eu l am achizitionat un televizor top
  !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top