Stiri

Cele 5 obiceiuri pe care le au barbatii! Tu stiai despre ele?

Majoritatea barbatilor au cateva obiceiuri care nu trec neremarcate de catre femei. Pe multe dintre ele chiar le enerveaza cumplit, chiar daca nu recunosc mereu acest lucru. Iubitul tau uita sa puna prosoapele ude pe suport? Acesta este doar unul dintr-un sir lung de deprinderi gresite pe care reprezentantii sexului masculin le au. Afla cu ajutorul acestui articol care sunt cele mai des intalnite dintre acestea!

6 obiceiuri enervante ale barbatilor

  • Reproseaza lucruri

“Nu ai cumparat paine!”, ti se pare cunoscut? Barbatii au adesea obiceiul de a reprosa lucruri partenerelor. Chiar daca el este ultimul care a mancat acel aliment, omite sa mentioneze acest lucru si amana sa faca cumparaturile necesare. In timp, o astfel de deprindere ajunge sa te enerveze cumplit, mai ales cand cel vinovat nu esti tu. 

Sau de cate ori nu ti s-a intamplat sa iti reproseze ca iar o sa intarzie doar din cauza ta, motivul fiind ca petreci mult prea mult timp in oglinda? Chiar daca si ei apeleaza la servicii de cosmetica masculina, nu pot aprecia timpul petrecut de o femeie aranjandu-se. Este ceva normal ca in momentul in care iesi in oras alaturi de el sa iti doresti sa arati cat mai bine!

  • Nu isi pune hainele murdare in cosul cu rufe

Sosetele aruncate sub pat, tricoul pus pe birou, pantalonii uitati pe jos… toate aceste lucruri sunt marca partenerului tau, iar apoi se intreaba de ce nu are hainele spalate. Corect? Afla ca nu este singurul! Acest obicei il au cam toti barbatii si anume uita sa isi duca hainele  murdare in cosul cu rufe, preferand sa le imprastie peste tot prin casa.

  • Vase murdare

De cate ori nu ti-a promis partenerul tau ca va spala el vasele dupa ce terminati de mancat? Probabil iti raspunzi in sinea ta ca de multe ori. Fie se prefac ca au uitat acest lucru, fie gasesc altceva mult mai important de facut. Este un invat des intalnit in cazul barbatilor! Poti afla si multe altele chiar de aici

  • Petrece prea mult timp alaturi de prieteni

O scurta intalnire alaturi de prieteni se poate transforma in multe ore in care prietenul tau nu mai da niciun semn de viata, corect? Desi obisnuiesc sa spuna ca in cel mult doua ore se intorc acasa, iesirile cu baietii se transforma in intalniri interminabile, mai ales cand au atat de multe lucruri de povestit. Nu te panica, in momentul in care se vor termina depanarile de amintiri se va intoarce acasa!

  • Nu pastreaza ordinea in dulap

In dulapul iubitului tau este mai mereu un adevarat haos, chiar daca tu saptamanal ii aranjezi hainele. Nu este vina ta, asa sunt ei. Insa, acest lucru este cu adevarat enervant daca tu pui accent pe ordine si curatenie!

Avand in vedere cele prezentate mai sus, acestea sunt cateva dintre obiceiurile des intalnite in cazul barbatilor! Asa ca, stai linistita, iubitul tau nu este o exceptie!

Sursa foto: shutterstock.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top