Diverse

Cele mai bune camioane second hand din Sud-Estul Europei!

Meseria de sofer de camion nu este deloc usoara fiind imprevizibila dar si intensa. Acestia trebuie sa fie atenti si concentrati asupra drumului non stop, timp de 8 – 9 ore in care conduc aproape fara oprire. Pentru a putea face aceasta meserie cu succes, pasiunea pentru aceste vehicule cu motoare enorme este cea mai importanta deoarece nu oricine este facut pentru a conduce un camion.

Industria transporturilor este una dintre cele mai importane ramuri ale industriei ceea ce face ca meseria de sofer sa fie cautata mai mereu. Daca aceasta industrie ar lua o “pauza” fie si pentru o singura zi, toata lumea ar fi paralizata pentru ca suntem efectiv dependenti de acest lucru.

Ca aceasta industie sa mearga bine este nevoie de firme serioase cu angajati care stiu ce fac si cel mai important camioane bune si fiabile capabile sa duca la bun sfarsit curese de mii de kilometri.

Pentru firmele mici care sau cele proaspat infiintate, achizitionarea camioanelor noi poate da batai de cap deoarece acestea sunt extrem de scumpe. Insa pentru acestia exista Camioane.scania.ro, site pe care se gasesc anunturi cu camioane dintre cele mai dersificate. Fie ca este vorba de camioane Scania, Volvo, Mercedes, camioane DAF si asa mai deaparte, aici au posibiliatatea toate firmele mici cu profituri ceva mai scazute, sa isi exitnda actuala flota.

Daca alegi sa achizitionezi un vehicul de pe Camioane.scania.ro, puteti opta pentru un leasing operational pentru camioane second hand cu avans de doar 3 rate si perioada de finantare cuprinsa intre 12 si 48 de luni. In plus cei care doar au nevoie de o masina in plus pentru o anumita perioada, trebuie sa stiti ca prin intermediul acestora aveti posibiliatea sa inchirati un camion pe o perioada ce cel putin un an, cu preturi incepand de la 790 de euro pe luna si cu un avans de 5%.

Pe acest site sunt disponibile urmatoarele:

  • Cap tractor cu: 4×2, 4×2 MEGA, 4×4, 6×2, 6×4, 6×6, 8×4 si 10×4
  • Camion: Scania, MAN, DAF, Renault, Mercedes, Iveco, Volvo si Kogel
  • Semiremorca

Stocul acestora cuprinzand peste 200 de vehicule verificate corespunzator si gata sa fie puse la treaba. Profitati de calitatea Scania in cel mai mare centru Scania de vehicule rulate din Sud-Estul Europei!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top