Diverse

Te poti indragosti “ilegal” de o tara

Te poti indragosti atat de tare de o tara, incat nu te mai induri sa pleci din ea sau revii de cate ori ai prilejul. Motivele pot fi cat se poate de variate. Dragoste la prima vedere a fost intre mine si Austria, fiindca acel Craciun petrecut pentru prima data la Viena, cu atmosfera lui feerica, mi s-a intiparit in minte.
Apartamentul inchiriat era intr-o curte interioara si ne jucam pana tarziu in toate noptile, iar prin geamul urias, cat un perete, am vazut darul cerului pentru noi de Craciun: ninsoarea. Am iesit in curte si ne-am batut cu zapada, am stat sa ne ninga si am petrecut mult timp la Targul de Craciun.


Ma fascinau oamenii veniti din toate colturile pamantului, bucuria lor de a trai, trasaturile lor diferite si imbracamintea variata.
Personal imi este frica sa stau ilegal intr-o tara, oricat as iubi-o de mult, fiindca nu vreau sa intru sub incidenta legii.
Cum te mai poti indragosti de o tara? Simplu: iubesti mult pe cineva de acolo, iar pentru el sau ea esti gata sa te muti. Eu nu iubesc niciodata o alta tara atat de mult, incat sa o pot lasa pe a mea.
De asemenea te poti duce sa lucrezi, fara sa ai viza de sedere sau de lucru si faci totul clandestin. Nu esti de condamnat, fiindca fiecare le stie pe ale lui si este posibil sa ai greutati.
In cazul in care te-ai indragostit ilegal de Israel, nu uita ca ai avocat imigratii Israel de origine romana, care te va intelege cel mai bine si va face totul pentru tine.
Samy Ilie cunoaste perfect legislatia israeliana si a rezolvat problemele a mii de romani. Cu ajutorul lui vei reusi sa te stabilesti legal in Tara Sfanta si sa infiintezi si o firma sau o companie, daca doresti acest lucru.
Comunicator fluent in trei limbi: romana, engleza si limba statului Israel, domnul avocat cunoaste perfect legislatia statului Israel si a avut numeroase functii de raspundere. A coordonat o echipa de procurori si a raspuns direct de siguranta a milioane de oameni, deci CV-ul este in favoarea ta.
La calitatile socio-profesionale se adauga faptul ca este roman si ca nu te-ar vinde pentru nimic in lume, ci se straduieste sa iti rezolve problemele cat mai avantajos pentru tine.
Apeland la ajutorul sau de profesionist desavarsit, “vei iubi legal” Israelul si in catva timp, vei obtine cetatenia cu toate drepturile.
Este bine sa pastrezi legatura cu el si sa ramana avocatul familiei, fiindca a rezolvat urmatoarele probleme:
-obtinerea eliberarii pe cautiune si comutarea arestului la domiciliu
-redobandirea permisului auto pierdut in urma unor infractiuni rutiere
-consultatie si aparare bine pusa la punct in cazul unor procese civile sau de natura penala
-rezolvarea unor infractiuni de natura fiscala
-obtinerea cetateniei si a vizei de munca legala in Israel
-cumpararea de bunuri imobiliare/demararea unei afaceri
-cerere de gratiere adresata presedintelui.
Vei spune ca si o persoana obisnuita poate face o cerere de gratiere, dar trebuie sa stii ca cererea va fi luata in seama cand contine termeni de specialitate, este documentata si bazata pe legislatia aflata in vigoare.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top