Diverse

Cele mai bune oferte si produse pentru curatare si igienizare

Un spatiu mai curat, acasa, la locul de munca sau intr-o locatie publica, este mult mai placut pentru orice persoana. Acasa ne simtim mult mai bine iar atmosfera este mai placuta, la locul de munca ne ajuta sa fim in siguranta si astfel sa avem si un randament mai bun, sa fim mai eficienti.

Cu cat un angajat este mai multumit de conditiile de lucru oferite cu atat acesta este mai eficient si poate aduce companiei mai multe beneficii. Acesta este un lucru bine stiut si de care tin cont toti cei care aleg produsele de curatare si igienizare de pe site-ul cleane.ro, oferite firmelor si companiilor de la cei mai buni producatori din domeniu.

Foarte cunoscut este brand-ul Tork, oferind solutii complete si de cea mai buna calitate in ceea ce priveste curatarea si igienizarea oricarui spatiu, industrial sau public. De la dozatoare sau dispensere Tork si pana la solutii de curatare, dezinfectanti sau sapun Tork, in acest magazin online putem gasi de toate.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul ospitalitatii si a solutiilor de curatare si igienizare pentru firme si companii, cei de aici le pun la dispozitie clientilor tot ceea ce este mai bun, de la servicii si produse pana la oferte speciale si consultanta gratuita acolo unde este cazul. Cu peste 50 000 de firme care au ales pana acum produsele si serviciile lor, portofoliul echipei este unul foarte diversificat si bine pus la punct. Astfel, orice tip de afacere ar avea un client, pot fi gasite cele mai bune solutii intr-un timp cat mai scurt.

Datorita acestor servicii de calitate, multe firme au ramas clienti fideli ai magazinului. Avand de ales dintre mii de produse Tork dar si de la alti producatori cunoscuti la nivel mondial, precum Putell, Mediclinics, Sano sau Pronto, pastrarea oricarui spatiu in cele mai bune conditii de curatenie si siguranta devine mult mai usoara si mai putin costisitoare.

Magazinul le ofera tuturor clientilor garantia Best Price. Astfel, este mereu oferit cel mai bun raport calitate-pret pentru fiecare produs disponibil. De asemenea, este mereu realizata o analiza amanuntita a pietei astfel incat preturile sa fie pe masura calitatii si invers iar clientii sa se bucure mereu de calitatea de top.

Desi o sarcina deloc usoara, atunci cand avem la indemana mijloacele necesare, devine mult mai simplu si mai eficient. Fie ca este vorba despre un restaurant, un hotel, o institutie publica, un show-room, o fabrica sau caldire de birouri, gasim produse speciale de curatare si igienizare pentru fiecare caz in parte. Cu ajutorul echipei de suport tehnic putem fi siguri ca vom face alegerea corecta, potrivita nevoilor noastre. Pentru ca dupa cum bine stim, pentru anumite suprafete sau materiale este nevoie de anumite substante de cutarare. Totodata, sunt luate in calcul si costurile de intretinere, consumul de energie sau usurinta si eficienta in utilizare.

Pentru si mai multe informatii despre magazin, produse si oferte, puteti apela oricand la datele de contact de pe site-ul cleane.ro.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top