Stiri

Cele mai bune paturi tapițate pentru un somn odihnitor și un dormitor în tendințe

Patul este cea mai importantă piesă de mobilier din dormitor, așa că merită să acorzi atenție sporită alegerii acestuia. Dacă îți dorești un pat calitativ și confortabil, care să îți permită să visezi frumos în fiecare noapte, alege cu încredere cele mai bune paturi tapitate de la Hobby Mobila. Pentru a-ți facilita căutarea, în continuare îți vom prezenta câteva dintre modelele noastre preferate, dar și o mică surpriză, respectiv alte piese de mobilier pe care nu le poți ignora.

Pentru dormitoarele în care îți dorești ca accentul cromatic să fie pus pe decorațiuni, îți sugerăm să alegi mobilă în culori neutre, cum ar fi gri. Astfel, vei reuși să păstrezi aspectul spațios al dormitorului și vei observa cât de frumos se potrivește o mobilă deschisă la culoare cu decorațiuni contrastante. În acest sens, îți recomandăm un superb Pat tapitat gri Goronna 180/200 cm. Este fabricat din lemn masiv și MDF și este tapițat cu stofă. De menționat că înălțimea tăbliei este de 93 cm, ceea ce înseamnă că vei avea o sprijin confortabil.

În cazul în care îți dorești un pat elegant, care să se integreze într-un dormitor modern, cu accente romantice, alege cu încredere acest Pat tapitat Herlev crem 180/200 cm. Datorită dimensiunilor sale, este un pat perfect pentru un dormitor matrimonial, iar datorită construcției și alegerii unei saltele calitative, o să observi că somnul va fi perfect. Este fabricat din MDF, PAL și lemn, iar tăblia este din 100% poliester de cea mai bună calitate. Datorită culorii, îl poți asorta foarte ușor cu draperiile, restul mobilei, decorațiunile și pereții.

Nu puteam să nu îți recomandăm și un pat negru, care se potrivește foarte bine în special cu un dormitor minimalist sau cu unul în care se dorește ca accentele de culoare să fie reprezentate de mobilă. Sugestia noastră? Pat tapitat Sinaloa negru 180/200 cm. Este un obiect de mobilier pe care îl vei îndrăgi din prima clipă și care va arăta minunat în dormitorul tău. În ceea ce privește materialele, trebuie să știi că picioarele patului sunt metalice și tapiteria este din cea mai bună stofă.

Dacă ai decis ca în dormitor să se afle și o măsuță de machiaj sau un birou, vrem să îți recomandăm și două modele de scaune catifea, pe care le poți asorta cu patul. Primul este Scaun Angara catifea albastru 62/62/82 cm, un model clasic cu ajutorul căruia nu poți da greș. Este realizat din metal și tapițat cu catifea de calitate și îți va completa frumos dormitorul. Poți alege acest model de scaun și pentru living.

A doua recomandare de scaun este aceasta: Scaun Elize catifea gri. Așa cum poți observa, este un model elegant, deosebit și care se va potrivi perfect chiar și într-un dormitor sau un birou cu aspect retro. Are picioare metalice electroplate, burete confortabil și tapiterie din catifea.

În încheiere, sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre și că ți-ai găsit inspirația pentru redecorarea dormitorului!

Sursa foto: https://hobbymobila.ro/pat-tapitat-vjosa-gri-180-200-cm.html/

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top