rent a car iasi iasi
Diverse

Cele mai bune solutii in materie de echipamente pentru service auto si service roti!

 

Pe langa diferite scule si unelte, un service auto care cuprinde si servicii de vulcanizare trebuie obligatoriu sa dispuna de cel putin un elevator auto pentru diversele  reparatii dar si de cel putin o masina dejantat precum si un aparat echilibrat roti astfel incat sa se poata ocupa evident de rotile autovehiculelor.

Cu totii am observat o crestere foarte a numarului autovehiculelor de pe strazi din ultimii ani, ceea ce bineinteles a dusla cresterea cererii in service-uri, cerere care este din ce in ce mai mare. Acest lucru a dus evident si la cresterea numarului de service-uri auto, service-uri care nu sunt toate echipate  neaparat cu aparatura profesionala.

Cea mai buna solutie pentru cei care detin un service si isi doresc aparatura profesionala si performanta sau pentru cei care sunt aflati la inceput de drum, aceasta este disponibila la doar cateva click-uri distanta pe site-ul celor de la Elevatorautor.ro

Aici veti gasi o gama foarte variata de elevatoare auto, elevatoare auto tip foarfeca, elevatoare in doua coloane, in patru coloane si asa mai departe si bineinteles aparatura profesionala pentru vulcanizare precum cele mai sus mentionate. De asemenea, pe langa acestea, tot pe site-ul celor de la Elevatorautor.ro va sunt puse la dispozitie si echipamente pentru linia ITP, aparat pentru geometrie roti dar si generatoare Honda.

Toate acestea sunt echipamente si aparate de cea mai buna calitate, construite conform anumitor norme astfel incat accidentele de munca ce pot fi provcate de acestea, fiind complet iesite din orice discutie.

Este foarte ca cel care detine o afacere in acest domeniu sa utilizeze aparatura de cea mai buna calitate, deoarece fiind vorba de un service auto, siguranta traficului rutier va fi influentata intr-o oarecare masura fie intr-un mod pozitiv, fie intr-un mod negativ. Fara o aparatura de calitate, un mecanic nu va putea sa isi desfasoare activitatile intr-un mod corespunzator si in acest fel poate da gres chiar si cu o reparatie banala.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top