concept trei iasi
Diverse

Sfaturi de care sa tii cont atunci cand mobiliezi camera

 

Mobilarea unei camere este un proces foarte important, ce trebuie tratat cu maxima atentie pentru ca de modul in care este amenajata camera depinde impresia pe care aceasta o lasa. Pentru a o mobila cat mai eficient trebuie respectate si urmatoarele sfaturi:

  • Simetria este un detaliu extrem de important ce trebuie avut in vedere in momentul in care se mobilieaza o camera, mai ales in situatia in care camera are dimensiuni mici. Aranjarea in forma simetrica a pieselor de mobilier face ca, camera sa para mai incapatoare decat este in mod real.
  • Utilizarea pieselor de mobilier care ofera cel mai ridicat grad de functionalitate este un alt sfat ce trebuie respectat. A trecut demult vremea in care mobila era achizitionata fara a tine cont prea mult de nevoile avute. In momentul de fata, pe langa faptul ca mobila trebuie sa fie estetica, trebuie sa ofere si un grad ridicat de functionalitate.
  • Televizorul, unul dintre cele mai importante obiecte aflate in cadrul unei camere trebuie pozitionat in asa fel incat acesta sa poata fi vazut fara nici un fel de disconfort. De asemenea, pentru o vizualizare cat mai placuta este necesar ca televizorul sa fie pozitionat la o distanta de 3 ori mai mare decat diagonala sa.
  • Cromatica si stilul pieselor de mobilier utilizate in amenajarea unei camere trebuie sa se incadreze perfect in cromatica si stilul camerei.
  • Nu in ultimul rand, utilizarea oglinzilor in amenajarea unei camere este un alt pont care daca este respectat va crea iluzia unei camere mai incapatoare decat este in mod real.

In concluzie, mobilarea unei camere este un proces complex, pe parcursul caruia trebuie respectate si sfaturile prezentate in cadrul acestui articol pentru a putea obtine o camera cu un nivel cat mai ridicat de functionalitate dar si cu un design placut.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top