casti de copiat
Stiri

“Cele mai populare locatii de pe Instagram din Iasi” din luna august!

GetOut.Social, o noua platforma creata de ProductLead.me, a publicat de curand cea de-a patra serie de infografice speciale cu cele mai populare locatii de pe Instagram din Iasi din luna August 2018.

Studiul are in vedere rata de engagement a tuturor locatiilor prezente pe Instagram, pentru a desemna cele mai apreciate locatii din Romania.

Acesta vizeaza 5 categorii de topuri: Cele mai populare locatii de pe Instagram, Cele mai urmarite locatii de pe Instagram, Cele mai populare postari pe Instagram, Locatii cu cele mai apreciate postari pe Instagram si Locatii “OMG NO IG” care nu detin cont de Instagram. Pentru realizarea topurilor au fost analizate datele de la 25 locatii ce includ baruri, restaurante si cafenele care au avut activitate in luna august pe Instagram.

Infograficul “Cele mai populare locatii din Iasi” a fost realizat cu date colectate in luna august 2018 cu ajutorul ProductLead.me – Solutia care te ajuta sa construiesti continut potrivit pentru publicul tau.

Frankly Burgers, Doppio Zero si Cafeneaua Noastra ocupa primele 3 pozitii in clasamentul celor mai populare locatii de pe Instagram din Iasi din punct de vedere al engagement rate, iar pe ultimele locuri s-au clasat Teo’s Café, Time Out si Carbon Ristorante Iasi.

Doppio Zero, Teo’s Cafe si Time Out ocupa primele trei pozitii in clasamentul cu cele mai urmarite locatii de pe Instagram din Iasi, dupa numarul de followeri, in timp ce Cafeneaua Noastra, Madison Palas si Oscar se claseaza pe ultimele pozitii.

Frankly Burgers, Cafeneaua Veche si Doppio Zero ocupa primele 3 locuri in topul cu cele mai populare postari pe Instagram din Iasi din punct de vedere al interactiunilor per postare, iar pe ultimele locuri se claseaza Ristretto Ristorante, Time Out si Carbon Ristorante Iasi.

Doppio Zero, Teo’s Café si Jassyro s-au clasat pe primele locuri in topul locatiilor cu cele mai apreciate postari pe Instagram din Iasi, iar la sfarsitul clasamentului se afla Blue Acqua, Carul cu burgeri si Carbon Ristorante Iasi.

Restaurante, cafenele si alte branduri din domeniu au UGC (continut generat de clienti), multi utilizatori din Instagram posteaza continut cu anumite hashtag-uri, insa putine branduri se folosesc de acesta pentru a crea experiente interactive sau pentru a creste brand awareness-ul.

User Generated Content (continut generat de clienti) creeaza mai multa incredere in brand, spre deosebire de reclamele clasice. De aceea, este foarte importanta prezenta pe Instagram a afacerilor si mai ales postarea unui continut real, generat de clienti.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top