Revelion 2019

Cele mai tari petreceri de Revelion 2019 la Iași

Se apropie cu pasi rapizi finalul anului 2018 si din acest motiv, noi am pregatit pentru voi o lista cu cele mai tari petreceri de revelion din Iasi.

Oferta contine reduceri pentru grupuri, meniuri atent alese pentru voi in asa fel incat trecerea dintre ani sa fie un adevarat motiv de sarbatoare.

Oferta Revelion 2019 Iasi – Ristretto Ristorante

Rezervările se fac prin achitarea unui avans de 100 LEI la Ristretto Ristorante sau prin transfer bancar / invitat, iar confirmarea se face prin plata totală a biletului până la data de 28.12.2018. Toate detaliile Revelion 2019 Iasi – Ristretto Ristorante aici.

Oferta Revelion 2019 Iasi – La Castel

Time Capsule se anunță a fi o noapte dintre ani care va rămâne o viață întipărită în amintirea dumneavoastră. Decorațiunile de poveste vă vor purta în timp și vor da viață amintirilor, care se vor revărsa ca o simfonie de emoții pe 31 Decembrie, începând cu ora 21:00. Toate detaliile Revelion 2019 Iasi – La Castel aici.

Oferta Revelion 2019 Iasi – Popas Pacurari

La cumpana dintre ani, Popas Pacurari pregateste o petrecere mare! Bucate atent alese, bauturi fine, muzica de calitate si o multime de surprize. Toate detaliile Revelion 2019 Iasi – Popas Pacurari aici.

Oferta Revelion 2019 Iasi – Ponton

2019, pregătește-te, venim! Petrecem cu toții noaptea dintre ani la Ponton! Te așteptăm pe malul lacului Ciric să ciocnim un pahar de șampanie, să dansăm și să petrecem până în zori. Toate detaliile Revelion 2019 Iasi – Ponton aici.

Oferta Revelion 2019 Iasi – La Plopii fara Sot

De Revelion se numără realizările, prietenii, cele mai frumoase momente și se petrece cu veselie, pentru a intra în noul an cu voie bună. Plopii fără soț găzduiește Revelionul 2019 cu meniu all inclusive, pentru toți pofticioșii, tombolă cu premii, muzică live și cu un moment artistic surpriză! Toate detaliile Revelion 2019 Iasi – La Plopii fara Sot aici.

Oferta Revelion 2019 Iasi – Unirea Hotel & SPA

Trecerea dintre ani se apropie cu pași repezi și, pentru că știm cât de important poate fi acest eveniment pentru dumneavoastră, v-am pregătit cele mai distractive și fastuoase petreceri. Iar pentru oaspeții Iașului am pregătit pachete exclusiviste cu cazare, pentru o noapte memorabilă la Hotel Unirea pentru Revelion Iași 2019. Toate detaliile Revelion 2019 Iasi – Unirea Hotel & SPA aici.

Oferta Revelion 2019 Iasi – Hotel Restaurant Eden

Revelion 2019 – Hotel Restaurant Eden va invita la o petrecere de neuitat in noaptea dintre ani. Nu exista moment mai frumos de a te distra alaturi de prieteni sau familie decat de Revelion 2019. Toate detaliile Revelion 2019 Iasi – Hotel Restaurant Eden aici.

Oferta Revelion 2019 Iasi – Restaurant Crystal

Sărbătorește trecerea dintre ani alături de oameni minunați într-un cadru elegant și plin de magie. Bucătarii noștri au pregătit un meniu select, ospătarii au pregătit băuturile în regim open-bar iar Ambient Show Iași promite o atmosferă pe cinste. Toate detaliile Revelion 2019 Iasi – Restaurant Crystal aici.

Oferta Revelion 2019 Iasi – Liria Events

Vă așteptăm la noi de Revelion 2019.
Pregătim pentru voi ceva delicios, wiskey pentru domni și prosecco pentru doamne, avem muzică bună și un ring mare de dans. Dacă nu v-am convins, mai jos vă prezentăm oferta noastră. Toate detaliile Revelion 2019 Iasi – Liria Events aici.

Oferta Revelion 2019 Iasi – Hotel Bellaria


Sfârșitul de an vine cu bucurii la pachet și planuri ambițioase pentru anul ce va urma. Și, așa cum “ziua bună de dimineață se cunoaște”, anul bun se cunoaște după zorii săi, adică, ați ghicit!, după Revelion. Toate detaliile Revelion 2019 Iasi – Hotel Bellaria aici.

Oferta Revelion 2019 Iasi – Little Texas/strong>


Poveștile care se transmit de-a lungul vremii au puterea de a transforma oameni și locuri în legende. Suntem protagoniștii propriei noastre povești, ai propriilor decizii, ai cotidianului pe care îl parcurgem fără oprire cu fiecare minut care trece, dar uneori avem nevoie sa străbatem o altfel de călătorie. Fascinantă, misterioasă, aproape de inimaginabil. Captivantă și în egală măsură, unică. Toate detaliile Revelion 2019 Iasi – Little Texas aici.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cele mai citite articole de pe iasi4u.ro in 2018 – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top