Evenimente

Revelion 2019 – La Castel

Jocuri de lumini, muzică incendiară, constelații de dorințe și dans în timp. Aceasta este expozițiunea celei mai așteptate petreceri ale anului: REV Party!

Time Capsule se anunță a fi o noapte dintre ani care va rămâne o viață întipărită în amintirea dumneavoastră. Decorațiunile de poveste vă vor purta în timp și vor da viață amintirilor, care se vor revărsa ca o simfonie de emoții pe 31 Decembrie, începând cu ora 21:00.

Band-ul Mirel Manea, Taraful Domnesc și DJ Cristi Ciobanu vă vor oferi un concert extraordinar în cele 3 săli ale petrecerii: Castel Ballroom, Terasa Turnurilor și Sala Regală.

Surprizele se vor ține lanț, începând cu Capsula Timpului și continuând cu Tombola, care va aduce magia cadourilor în noaptea de Revelion. Astfel, prin participarea la petrecere, puteți câștiga un weekend la Therme Bucuresti, cu cazare la Phoenicia Grand Hotel**** (Castel Ballroom), o rochie desprinsă din basme, din noua colecție toamnă-iarnă a Atelierului de creație vestimentară EDITH VAL (Terasa Turnurilor) și o ținută de ceremonie made to measure, marca Elegant (Sala Regală).

Castel Ballroom – 400 RON (Include 4 feluri de mâncare și Open BAR)
Terasa Turnurilor și Sala Regală – 350 RON (Include 3 feluri de mâncare și OPEN BAR)

#Surpriza Revelionului o veți afla în seara evenimentului.

Rezervări:
T: 0232 225 225 / 0749 225 220
E: rezervari@lacastel.ro

#TimeCapsule: one #party to rule them all!

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cele mai tari petreceri de Revelion 2019 la Iași – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top