Bazar

Cestile de cafea si ceai sunt cadoul perfect pentru orice cuplu

seturile de servire ceai cafea

Ceaiul si cafeaua sunt bauturile preferate pentru fiecare dimineata si pentru momentele de relaxare. Chiar daca esti singur/a sau in cuplu, ai nevoie de un set de cescute pentru bauturile calde. Acestea te vor face sa te simti bine zilnic si sa poti avea propriul ritual de trezire. Seara, cand ajungi acasa, poti servi ceai alaturi de prietenii tai sau de partenera/ul de cuplu. Pravalia cu Surprize iti ofera multiple optiuni de seturi de servire ceai cafea de foarte buna calitate si cu design interesant. Ele sunt de cele mai multe ori in set de cate doua, pentru a te ajuta sa te bucuri de experienta placuta alaturi de persoana iubita sau de un om drag tie. Iata cateva aspecte legate de cestile de cafea si ceai pe care le poti oferi cadou cuplurilor la diverse tipuri de evenimente:

  1. Care sunt avantajele de a oferi in dar cestile de ceai si cafea?

Cestile de ceai si de cafea sunt cadoul perfect pentru foarte multe tipuri de cupluri. Asadar, poti oferi un asemenea set pentru cuplurile tinere, care sunt la inceput de drum, pentru cei care s-au mutat impreuna sau pentru cuplurile in varsta, care se bucura nespus de mult. Astfel, vei putea observa ca seturile de servire ceai cafea sunt un cadou universal, pe care il poti oferi cu lejeritate. Vei putea alaege modele moderne sau vintage, din portelan de calitate, de la Pravalia cu Surprize. Cestile sunt permanent folosite si de aceea sunt un cadou atat frumos, cat si practic. Ele vor aminti de persoana care le-a oferit si vor fi utilizate cu mare placere.

  1. 5 idei de modele de cesti pentru servirea ceaiului si cafelei, de la Pravalia cu Surprize

Pravalia cu Surprize ofera multiple seturi pentru servirea cafelei sau ceaiului. Poti incerca sa oferi cadou un set vintage din portelan, cu flori si margine aurie. Materialul si design-ul sunt frumoase si clasice. Ele vor infrumuseta orice bucatarie.De asemenea, poti incerca setul gri boho style. Aceste doua cescute vor fi perfecte pentru un cuplu care are o casa cu decor in acelasi stil. Vor putea sa se integreze foarte bine intr-o bucatarie cu blat de lemn, cu dulapuri albe si butoni din ceramica. Un alt set perfect pentru cadou este cel cu farfuria in forma de jumatate de inima. Impreuna, vor forma o inima intreaga si vor aduce bucurie unui cuplu la inceput de drum. Se poate oferi la aniversarea de 1 an sau de 10 ani. Poti cumpara si setul de farfurii si cesti Trudy, cu pauni, frumos si colorat. O alta varianta poate sa fie setul cu ceainic inclus.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top