Bazar

Seturi de cani si cesti servire ceai cafea

servire ceai cafea de la Pravalia cu Surprize

Daca farfuriile sunt inima vaselor, cestile si canile sunt plamanii lor. Daca tot ai putea sa mananci sandvisul din mana daca nu ai avea suficiente farfurii dimineata devreme, devine mult mai complicat cand bei cafeaua sau ceaiul. Pe langa farfurii, exista si cesti sau cani servire ceai cafea si nimeni nu va dori sa le bea din pahar de plastic. Desigur, cestile sau canile de servire ceai cafea, fac parte din echipamentul de baza ale fiecarei bucatarii. O ceasca de espresso sau moka este potrivita specialitatilor de cafea concentrata in portii mici si nu trebuie confundata cu ceasca mare de ceai, care ofera spatiu si pentru plicul de ceai. Nu conteaza daca preferi ceai sau cafea, deoarece  pravaliacusurprize.ro are ceasca potrivita pentru tine.

Uneori, conteaza in ce bei

Ca ajutor pentru cumparaturi, pravaliacusurprize.ro a calculat cate cani si cesti sunt necesare in diferite familie. In medie, douasprezece cesti servire ceai cafea (cu farfurioare) si cani de asemenea, sunt suficiente pentru un cuplu cu doi copii, atata timp cat sunt disponibile si sase cani cu maner. Un cuplu se descurca cu sase cesti de ceai si cafea, dar nu se poate descurca fara cele sase cani. Conform calculului, persoanele singure au nevoie de cel putin patru cani sau cesti servire ceai cafea de la Pravalia cu Surprize.

Portelan si ceramica combinate in traditie

Pentru oameni, vesela nu inseamna doar farfurii si cesti. Chiar daca radacinile acestor vase se afla in portelan, ne putem uita inapoi la o traditie indelungata in arta olaritului. Cestile sau canile de servire ceai cafea lucrate manual din lut, au parasit rafturile magazinelor si au lasat loc ceramicii si portelanului. Datorita decoratiunilor lor individuale prin gravare, sablare sau lustruire, acestea pot fi usor combinate cu decorurile colectiilor de portelan si pot completa perfect un set cu stralucirea lor. Fiecare vas de baut, indiferent daca este din ceramica sau din portelan premium stralucitor, a trecut prin mainile specialistilor si a fost atent verificat pentru defecte.

Spre deosebire de farfurii, care de preferinta ar trebui sa se potriveasca, cestile si canile sunt mult mai ingaduitoare cu modelele mixte. De ce? In primul rand, deoarece rareori apar toate pe masa in acelasi timp. In al doilea rand, pentru ca este important ca ceasca sa se potriveasca cu bautura servita si nu cu ceasca de langa ea in sine. Poti folosi si diferite seturi de servire ceai cafea – atata timp cat fiecare cana se potriveste cu persoana, si se poate vorbi de un ansamblu variat.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top