Stiri

Cine viseaza la o casa in padure de munte?

professional-arborist
Viata traita in natura nu este atat de simpla precum pare, desi in majoritatea filmelor americane vedem oameni ce muncesc in sate, castiga bani si in acelasi timp se ocupa si pamanturile si culturile proprii. Acele camionete si drujba din spate nu este chiar ceea ce se intampla si in mediul rural din Romania. Din pacate la noi lemnele si copacii se taie tot cu toporul, forta fizica fiind un aspect foarte important printre satenii de la noi.

Daca cautati piese drujba stihl sau piese drujba husqvarna cel mai bine apelati la siteuri specializate precum este drujbarul.ro, acolo gasiti tot ce trebuie pentru a afla preturi, sfaturi si diferentele dintre drujbele de calitate si cele din China.

maxresdefault

Putini isi permit o drujba si tot atatia stiu care e treaba cu ele si cat costa una performanta sau accesoriile pentru ele. Printre cele mai cunoscute branduri profesionale de drujbe se numara Husqvarna si Stihl, ele detin monopolul in segmentul premium si putini stiu ca cei care lucreaza sau care au afaceri in domeniul forestier cat de mult conteaza o drujba de calitate. La aceste unelte se fac revizii periodice, la fel ca si la automobile, dupa anumita perioada de functionare exista posibilitatea ca piesele sa fie schimbate, precum consumabilele.

h255-0077b

Viata la tara nu este usoara dar este si frumoasa, oamenii se pregatesc din timp pentru sezoanele ce urmeaza, unde sursele de hrana sunt roadele pamantului si acolo chiar se potriveste zicala “ce semeni, aduni”. Asa ca aveti grija cand spuneti ca va doriti o casa de vacanta in padure la munte pentru ca munca pentru a intretine un asa loc este mult mai complicata decat pare in filmele americane.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top